Апокалиптични звуци продъниха небето! Очевидци, разтърсени от страшното усещане: Ангелите съобщават за идването на антихриста и апокалипсиса (ВИДЕО)

angel-nebe-jvuk_resized

Странни звуци се чуват в небето. Защо никой не ги е чувал преди? Защо точно сега те се появяват ту в една, ту в друга точка на земята? Тези въпроси задава специализираното издание esoreiter.ru.

Сега “небесните туби” наплашиха жителите на Канада и Индонезия, които сметнаха, че идват последните дни на нашето съществуване и ангелите оповестяват, както е написано в Библията, за пришествието на Антихриста и началото на Апокалипсиса.

Тръбният зов от небето бе чут на 2 ноември от жителите на канадските градове Калгъри и Албърта, при което, както твърдят свидетелите, нито един запис не може да предаде страшното усещане, когато се чува небесният глас, защото звуците пронизвали човека до всяка една негова клетка.

Видео: Апокалиптични звуци над Канада и Индонезия

Приблизително същите усещания ден по-рано са изпитали и жителите на редица райони в Индонезия. За разлика от “по-цивилизованата” Канада, там не са се изплашили толкова много, колкото са се учудили от загадъчното явление. Многобройни клипове от явлението вече са наводнили мрежата. Те говорят сами за себе си: “Хората възприемат звуците от небето еднозначно – сигнал от висша сила”.

И каквото и да се говори по този повод от учените, техните думи са детски бръщолевения, защото не са потвърдени от практиката и не дават отговор на основния въпрос – защо именно днес, когато светът е толкова крехък и нестабилен, са се родили апокалиптичните звуци, за които християните са знаели още преди хиляди години?

Видео: Апокалиптични звуци над Канада и Индонезия

Превод и редакция: БЛИЦ

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme