Тази дума носи чудеса – само 5 букви е, а ако я повтаряте ще Ви донесе пари и успех!

mantra-pari_uspeh_resized

Много известно е, че има мантри, които имат силата да подобрят емоционалното състояние, душевния мир, здравето. Има обаче и мантри, които напълно могат да преобразят живота ви.

Те носят със себе си мощна енергия, както и способността да трансформира материалния свят. В своя буквален превод мантра означава “инструмент на ума”. Идващи от Древна Индия, днес тези комбинации от звукове се използват широко от различни учения по време на медитации.

Ето защо днес решихме да ви представим мантра за подобряване на финансовото положение.

Звукът, който е нужно да повтаряте, ако искате да подобрите финансовото си положение, е БРЗИИ.

Този звук ни е даден от един свят човек – Вишмамитра. Той е бил цар, но имало период, в който не е могъл да намери решение на финансовите проблеми на страната си. Отишъл за съвет при Вашиста, който бил свят човек. Вашиста го посъветвал да медитира, за да открие магическата формула. Вишмамитра трябвало да медитира 1500 години, докато открие този звук БРЗИИ, с който да оправи финансовите проблеми. тази история ми беше дадена преди 10 години. Сега е моментът да я разкрия пред хората. Защото сега навсякъде по света има проблеми. “БРЗИИ” може да разреши тези проблеми.

Можете да напишете тази дума 108 пъти, или 1008 пъти. Това е един от начините, с който да си помогнете. Друг начин е да слушате този звук. Можете и да пеете мантрата ОМ БРЗИИ НАМАХА. Това ще ви донесе чудеса, пише psihobg.com.

Източник: zajenata.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme