Самолет-фантом пътува във времето вече десетки години

airpor_resized

Снимки: sanovnik.bg

През 1955 година чартърният полет DC-4с изчезва от радарите и 37 години никой не бе открил нищо за него. Неизвестно откъде обаче през 1992 година самолетът се появява отново в небето.

На борда са пътували 57 души и 4 души екипаж. Самолетът е трябвало да измине разстоянието от Ню Йорк до Маями. По график е трябвало да кацне в 9.55 минути на 2 юли 1955 година, но в същия ден самолетът е обявен за изчезнал.

В началото се смятало, че самолетът е претърпял тежка авария и спасителните екипи започнали да търсят отломки от летателния апарат и телата на пасажерите. След дни на търсене не е открита и следа.

Неочаквано, 37 години след мистериозното си изчезване, самолетът се появил отново край летището в Каракас, но само след няколко минути като истински фантом самолетът отново се изгубил от погледа на свидетелите.

Видях този самолет и чух гласа на пилота, казва дежурният на кулата от летището в Каракас – Хуан де ла Корте. Той смята и че всички хора на борда вярват, че годината все още е 1955-та.

Прелитащият самолет е забелязан от всички, работещи на пистите. Дори заместник-министърът на гражданската авиация във Венесуела вярва, че е видял отдавна изчезналия самолет.

Дежурните на летището са докладвали, че радарите са се задействали с приближаването на чартъра, а от кулата са успели да чуят Къде се намираме? Аз съм чартър 914 от Ню Йорк до Маями.

Оттам им отговорили, че приближават летището в Каракас и ги попитали дали на борда им има бедствие, но не получили никакъв отговор.

Това се случва на 21 май 1992 година, а служителите на летището добавят и че са успели да видят един от пилотите, който размахвал папка. От тази папка паднало парче хартия, което се оказало календарче от 1955 година.

До днес не може да се открие логично обяснение за случилото се, а освен с календарчето паранормалното събитие може да се докаже и от записаните разговори между пилота на чартърния полет и служителите на летището в Каракас.

Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme