Жена постави морска сол в четирите краища на стаята – 48 часа по-късно се изненада от това, което се случи!

sol-harmonia_resized

Редовното изхвърляне на отрицателната енергия от жилищното пространство ще помогне да се възстанови равновесието и хармонията. Ако някой е болен, много хора влизат в дома ви или сте се преместили в нов дом, чувствате негативни емоции или имате отрицателни събития, трябва да повторите следващите 3 ритуали за почистване на пространството.

1. Започнете с градински чай

Изгарянето на градински чай е един от най-популярните методи за почистване на дома. Вземете връзка градински чай, отворете врати и прозорци и запалете. Стигнете от най-отдалечената част на жилището до входната врата. Нека димът достигне до ъглите на стаите и тавана, защото се счита, че в тези области има събрана отрицателна енергия. След като минете през всяка стая, оставяйте чаят да гори пред входната врата, без да се налага да влизате отново в дома. След това вземете тамян и се върнете в дома си и направете същото, но с тамян. Това ще измести отрицателната енергия.

2. Магията на солта

Поръсете морска сол в четирите ъгъла на къщата и оставете за 48 часа. Това ще отстрани отрицателната енергия на предшествениците или отрицателната енергия на болния или негативния човек. След 48 часа почистите с прахосмукачка и измийте.

3. Използвайте защитни кристали

Кристалите имат силен ефект върху лечението и много свръхестествени сили. така че можете да използвате кристали, за да защитите дома си. Добър начин за пречистване и защита на вашия дом е да се постави малки камъчета черен турмалин в ъглите на стаите. По този начин се образува невидимо поле за защита. Черният турмалин абсорбира електромагнитната енергия от домашните уреди и ни предпазва от потенциално вредно влияние. Черният турмалин също успокоява нервите и затова може да се поставят няколко кристала до леглото, за да имате спокоен сън.

Източник: zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme