Кръвната група разкрива характера ви

Нулевата кръвна група е много по-атакувана от комарите

Знаете ли, че в азиатските страни кръвната група служи за разкриване на характера на човека?

kravnata-grupa-1_resizedНулевата кръвна група е много по-атакувана от комарите

Именно по кръвната група те гадаят за характера на човека, сключват бракове, изготвят хороскопи. Дори по нея се формират тренировките на спортистите. Някои шефове пък дискриминират хората с „неподходяща“ кръвна група.

Ето какво разкрива кръвната група за характера ви:

А

Тези хора са изключително търпеливи, сдържани, чувствителни и добросъвестни. За сметка на това са доста настойчиви, упорити и… сковани. Обикновено не употребяват алкохол. За съжаление обаче при тях рискът да развият рак на стомаха е с 20% по-висок в сравнение с хората от останалите кръвни групи. Най-добре е да заложат на вегетарианската диета. В интимно отношение са съвместими с хора от кръвна група 0 и АВ

В

Те са креативни, страстни, безотговорни, самонадеяни и прощават изключително трудно. Имат силна имунна система. Обожават животните. В Корея се вярва, че съпрузите от тази кръвна група, са лоши. Те не могат да „мелят брашно“ с дамите от кръвна група 0 и АВ.

АВ

Те са най-практични и се справят прекрасно с финансите. Обожават да налагат контрол, лесно адаптивни са, но са с лежерно поведение. Взаимоотношенията им с представителите на всички останали кръвни групи, са перфектни.

0

Те са родени атлети. Притежават завидна увереност, оптимизъм, интуиция и силна воля. В същото време са егоцентрични, студени и склонни към работохолизъм. Комарите ги атакуват двойно повече. Имат отлични интимни контакти с представителите на всички останали кръвни групи, пише delo.bg.

автор: Дани Петрова

Източник: topactualno.com

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme