Места в Русия, свързани с мистична сила

Всеки човек поне веднъж в живота си се е замислял върху това, че на нашата планета има достатъчно странни и загадъчни места. Там се случват необичайни неща, които удивяват и до днес.

В Русия има примери за точно такива места.

Езерото Байкал

rusia-baikal-1_resized

Това е не само най-голямото езеро на нашата планета, но и център на концентрирана енергия. Знаем, че водата е живот. Той на свой ред означава енергия. Както се знае, най-голямото езеро на планетата е получено в резултат на разлом на земната кора, вследствие на движението на литосферните плочи.

В продължение на много години земната енергия от самото „сърце“ на планетата се е натрупвала в този разлом. Може да се каже, че днес всяка капка в Байкал е заредена с особена енергия.

Аркаим

rusia-arkaim-2_resizedОще едно доста популярно енергийно място в Русия. Става дума за неголям участък земя, който се намира на склон в Уралската планина. Уникалното му географско положение създава особен неповторим климат, който е съвършено различен от суровия уралски.

Заради влагата тук се развиват редки растения. Умерените ветрове правят почвата плодородна, а обилните дъждове насищат земята с влага. Това позволило на древните да построят град, който по размери може да се сравнява с много съвременни.

Долмените от Краснодарския край

rusia-dolmeni-3_resized

Хората, които търсят енергийни места в Русия, задължително трябва да посетят тези долмени. Казват, че те са заредени с необичайна сила. Някои усещат необичайно удовлетворение край тях, а други – покой. Тук може да се заредите с енергия, когато ви предстои да направите решаваща стъпка в живота си и не ви стига смелост.

Крим

Топло слънце и ласкаво море. Това място е особено. Тук са се събрали на едно място много енергийни изходи от земята. Поради това в Крим се стичат хора от всички краища на света. Мнозина отбелязват, че след посещаване на планината Кара Даг усещат у себе си по-добро самочувствие, изчезване на болежки, подобряване на съня и др.

Източник: profit.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme