Река в Индия пресъхна! На дъното й откриха следи от друга цивилизация

reka-india-1-1_resized

Последното откритие от далечна Индия ще накара косите ви да настръхнат. Река пресъхна, а на дъното й се разкри нещо страховито.

Наскоро част от река Карнатака в Индия бе пресушена планирано от органите на реда. Целта бе доизграждането на напоителна инфраструктура в района. За изненада на всички на дъното на реката се появи нещо, което дори учени и конспиратори трудно могат да обяснят.

На дъното на реката са разположени обли камъни. От всички страни със завидна прецизност върху тях са издялани красиви геометрични фигури. На повечето от камъните има божества от индийската митология. Всички те са леко заоблени от водата.

Анализите на учените подсказват, че камъните са на дъното на реката повече от 10 хиляди години. Това обаче противоречи на познатата до момента история.

Традиционната история на Индия изключва възможността толкова отдавна на това място да е живяла цивилизация, която да може да изработи подобни геометрични фигури върху камък. Това е било невъзможно с познатите на хората в онези години примитивни инструменти.

Единственото обяснение за лазерната прецизност на изработката, е извънземно присъствие на извънземна цивилизация на Земята в далечното минало. Подобни доказателства се откриват в много краища на света. Най-виден пример са пирамидите в Гиза.

reka-india-2_resized

reka-india-3_resized

reka-india-4_resized

reka-india-5_resized

reka-india-6_resized

автор: Пламена

Източник: sanovnik.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme