НЛО изсмука енергията на група туристи в Алтай, една от тях разказа как здравето ѝ се сринало изведнъж

altai-nlo_resized

Телецкото езеро се смята за аномално място, където с хората често се случват странни неща

63-годишната жителка на Новосибирск Елена Бендман разказва пред местни медии за прелюбопитна история. Освен това тя е публикувала в социалните мрежи удивителни фотографии, потвърждаващи думите й.

Жената съобщава, че през август 2007 г. тя и съпругът й се отправили с колата в Алтай, а именно на знаменитото Телецко езеро. Те се настанили край селцето Артибаш и разпънали палатка направо на брега на живописния водоем. До тях също имало други туристи с палатки. Времето било прекрасно и семейството решило да прекара в този “истински рай” поне седмица. За съжаление тези планове не се сбъднали.

Още на деня след пристигането им, пътешествениците почувствали чувство на слабост и гадене. Елена Михайловна и мъжът й отдали състоянието си на аклиматизацията. Сред другите почиващи имало жена-лекар, която казала на новосибирците, че много от съседите им изпитват същите симптоми, въпреки че температурата и кръвното им са напълно нормални.

Съпругът на Елена й предложил да си тръгнат, особено след като и другите туристи започнали да напускат. Тя обаче пожелала да остане и да изчакат състоянието им да се нормализира. Съпрузите посетили водопада Корбу на отсрещния бряг на Телецкото езеро и там им станало по-леко. Те решили да се върнат при палатката, когато неразположението се завърнало. Останалите туристи междувременно всичките се разотишли и Бандманови решили да си ходят вкъщи.

По-късно мъжът на Елена я уговорил да направят екскурзия по местния залив. Когато катерът приближил група скалисти острови, тя забелязала нещо странно. Отнякъде от небето греела ярка светлина във вид на плътен лъч, макар Елена не могла да разбере кой е източникът й. Въпреки ясното слънчево време, на водната повърхност отчетливо се виждал светъл кръг. Съпругът й предположил, че става въпрос за светлинна измама. В един момент жената поседнала на камъните и мъжът й я снимал.

През целия път към дома Елена лежала без сили на задната седалка на колата. В Новосибирск състоянието й се влошило, лекарите установили повишена концентрация на еритроцитите.

Преглеждайки направените по време на ваканцията снимки, тя неочаквано видяла нещо поразително. Над водата висял странен оранжев обект, подозрително приличащ на “летяща чиния”, а на повърхността на езерото е запечатано отражението. Телецкото езеро наистина се смята за аномално място, където с хората често се случват странни неща, в това число и внезапно влошаване на здравето.

Източник и превод: БЛИЦ

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme