Връзката между Никола Тесла и Мария Орсик, или къде отпътува Адолф Хитлер на 18 март 1945 г. (ЧАСТ 1)

tesla-maria_orsik_resized

Двама югославяни от двете страни на огромния Атлантически океан поддържат обширна кореспонденция, което по-късно е конфискувана. Тя се отнася за изграждането на летателни апарати на принципа на антигравитацията. Никола Тесла е учен от Ню Йорк, а Mария Орсик се намира в центъра на Германия от Третия райх. Teсла умира през 1943 г. и Орсик изчезва през 1945 година.

И двамата са били по произход югославяни, и двамата са били любители на животните, и двамата са били вегетарианци, и двамата не са завършили колеж, и двамата нямат деца, и двамата не са религиозни, и двамата са противници на войната, и двамата са бедни и почти мизерстващи. И двамата са много строго охранявани от военните и разузнавателните агенции: Никола Тесла от ФБР и OSS /Разузнавателната агенция по време на 2 световна война на САЩ/, а Мария Oрсик от Гестапо и СС. Никола е емигрант в Ню Йорк, а Мария е емигрант в Берлин.

Ако откритията и изобретения, свързани с електромагнитното поле на Никола Тесла са едни от най-големите тайни, пазени от военните агенции, то с още по-висока степен на сигурност и охраната е класифицираната информация, свързана с обширната лична кореспонденция между двамата.

Мария и Никола са свързани с изграждането на анти-гравитационна летяща машина и с това, че двамата осъществяват контакти с извънземни. Никола е учен, гений на електромагнетизма, а Мария е момиче, обичащо да носи дълга коса под кръста, стигаща почти до коленете, което също така преподава балет за начинаещи и води курсове по различни езици. Един ден тя изпада в транс и започва да действа като медиум, получавайки всички видове технически данни и чертежи, свързани с изграждането на анти-гравитационен летящ кораб.

И двамата, Мария и Никола Тесла, поддържат обширна кореспонденция, за която нищо не се знае и винаги е класифицирана в максимална степен на сигурност. Сред документите на Тесла са открити сложни детайли, чертежи и планове за летяща машина на принципа на анти-гравитацията. Тези документи съвпадат с моделите на същите видове машини, разработвани от Третия Райх и от групата VRIL, в която участва Мария Орсик.

maria-orsik-2_resized

В нацистка Германия е имало двe различни линии, два подхода, при строителството на немски летателни антигравитационни апарати на Третия райх:


Първата линия е съставена от немски и австрийски учени, работещи по задвижващи системи, базирани на научни традиционни авангардни данни, група намираща се под контрола на SS. Втората линия е по проектите на Mария Орсик, д-р Ото Шуман и Обществото VRIL, основаващи се на техническите данни, предоставени от извънземни раси.

danni-izv-rasi-3_resized

Maрия получава по медиумичен път техническите данни, нужни за конструкцията на летателните апарати на древношумерски език от същества, които твърдят, че са пратеници на планетата Ashtari/ Алдебаран.


Д-р Ото Шуман от самото начало остава доволен, когато разбира, че въздухоплавателните проекти на Виктор Шаубергер и Карл Хаусхофер не са толкова напреднали, в сравнение с получената информация от Мария Орсик.

danni-izv-rasi-4_resizedНикола Тесла е имал информация, че две извънземни раси се намират в състояние на война и затова записва на санскрит в своя бележник, че е загрижен за човечеството, поради, което е изобретил на „Лъчите на Смъртта“ с цел да може да унищожи извънземните кораби.

На 20 юли 1931 г. Никола Тесла прави следното изявление за списание „Time Magazine“: „Аз измислих начин, който ще даде възможност на хората да предават енергия в големи количества, с мощност хиляди конски сили, от една планета на друга, независимо от разстоянието”.

Никола Тесла умира на 7 януари 1943 г. в двойната си стая в New Yorker Hotel и веднага целия му труд и вещи са били конфискувани от правителството на САЩ. Maрия изчезва през месец март 1945 г. в Берлин и повече никога нищо не е известно за нея.

очаквайте продължение … / blogzaserioznihora.blogspot.com /

Източник: svetovnizagadki.com

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme