Линията на сърцето издава неподозирани истини за вас

linia-swrce_resized

Линиите по ръцете ни издават неподозирани качества за нашата личност. Една от най-интересните линии на дланта ни е така наречената линия на сърцето, която описва емоционалните преживявания на човек и неговото поведение на любовния фронт.

Къде се намира линията на сърцето? Обикновено тази ивичка започва от края на дланта (под основата на най-малкия пръст) и продължава в посока средния пръст и показалеца. Но не при всички хора завършва на едно и също място.

Ако линията на сърцето стига точно до показалеца, това често говори за изискващ и дори малко деспотичен човек, който се цели към високи резултати във всяка една сфера. Той не се задоволява с посредствени резултати, затова и изисква най-доброто не само от другите, но и от себе си.

Ако линията на сърцето е сравнително къса и представлява права черта, това подсказва, че нейният притежател е прикрит и рядко демонстрира истинските си емоции. За да покаже какво наистина чувства, той трябва да има пълно доверие на някого.

Хората, при които линията на сърцето все пак стига до точка, разположена между палеца и показалеца, се считат за спокойни и уравновесени. Те са приветливи, откровени и естествени. Държат на приятелските и романтичните си отношения. В тяхно име са готови да правят компромиси.

С това обаче изненадите на линията на сърцето не приключват. Сега приближете двете си длани и вижте в галерията по-горе кое изображение отговаря на позицията на вашите събрани линии на сърцето.

1. Ако линията на сърцето на лявата ви ръка е разположена малко по-надолу от тази на дясната, това означава, че сте страстна натура в любовта и в обятията ви вашият партньор се разтапя. Вие сте по-мъдри и опитни от повечето хора на вашите години, затова и връстниците ви не са ви интересни. Също така не обичате правилата и затова живеете само според собствените си убеждения;

2. Ако линията на сърцето на едната ви ръка съвпада с тази на другата, то това означава, че имате добра душа. Сърдечни сте и много внимателни към приятелите си. Добри слушатели сте и давате отлични съвети. Затова всички искат да чуят мнението ви, когато имат проблем. Вие сте късметлии в любовта и рано или късно ще срещнете правилния партньор, с когото ще създадете голямо и стабилно семейство;

3. Ако линията на сърцето на лявата ви ръка се намира на по-високо ниво от тази на дясната, това означава, че вие сте стара душа и сте преживели множество прераждания. Вие сте мъдри, уравновесени и съобразителни. Предпочитате компанията на по-възрастни хора, които знаят какво искат от живота. Не ви допада да общувате с личности, които си пропиляват времето непрекъснато, нямат цели и непрекъснато се оплакват. В любовта винаги следвате собствените си усещания. Открити и смелите сте. В името на любимия човек сте готови на всичко.

автор: Кристина Черникова

Източник: sanovnik.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme