Учените откриха: Хората, които умират, след смъртта си знаят, че са мъртви

zena-mwrtva_resized

Според нови данни, когато умрете знаете, че сте мъртви тъй като, когато сърцето спре кръвта в мозъка автоматично спира и така официално настъпва смъртта.

Нови изследвания показват, че умът е мъртъв, но личността и нейното съзнание продължава да работи още известно време, което означава, че личността може да разбере за своята смърт.

Съществуват доказателство, че човек може да чуе, когато смъртта му е обявена. Това ново проучване е идея за холивудския репертоар “Линия на смъртта”, сюжетът на който е свързан с група студенти по медицина, които имат опит със смъртта.

С помощта на химикали причиняват спиране на действието на сърцето. Те преживяват връзката на живота след смъртта, но учените предупреждават, че реалността е ужасна.

Д-р Сам парнара от Ню Йорк казва, че е вярно, че хората непосредствено след смъртта и след сърдечната недостатъчност все още знаят.

– Открихме, че и хората, на които им е спряло сърцето и отново проработило в операционната зала могат изцяло да опишат какво точно се е случило около тях, когато сърцето им престанало да бие.

Те точно описват какво правеха лекарите и сестрите и могат да го видят, казва той.

Източник: zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme