Венера е във Везни! Вижте как ще ви повлияе планетата на любовта

horoskop-venera_resized

От 14 октомври до 7 ноември Венера ще се движи във Везни. Тъй като планетата управлява този знак, темите за партньорствата и красотата ще се засилят. Заедно с това ще се подобри и хармонията в отношенията между двата пола.

Физическата красота на противоположния пол ще е от голямо значение при създаване на нови връзки. Ще се привличаме от изящните произведения на изкуството и ще се любуваме на всичко красиво.

Докато Венера се придвижва в територията на Везни, ще сме заредени с повече желание на поетичност и нежност. Престъпването на добрите маниери няма да се приема добре.

Положението на планетата провокира и към умереност в чувствата. Забравете за твърде агресивното поведение, а се постарайте да подчертаете своята чувственост и красота.

Любовта ще излезе на преден план до 7 ноември и желанието да обичаме и да бъдем обичани ще се превърне в цел номер едно. Не бива обаче да развиваме прекалено силна зависимост към връзката си, защото това ще засенчи нашата индивидуалност.

В следващите седмици приятелските разговори лице в лице също ще са поощрени. Може по-често да се виждате с любимите си хора, защото лесно ще намирате общ език.

Организирайте приятна атмосфера около себе си, приготвяйте си вечеря на свещи, слушайте хубава музика, но внимавайте да не се отдадете само на мързелуване и да забравите за сериозните си ангажименти.

Бъдете по-дружелюбни, ако искате да направите добро впечатление на околните и се старайте да се съобразявате с хората около себе си, като правите компромиси и изслушвате мнението им.

Тъй като Венера управлява и материалната сигурност, докато се намира във Везни, ще може по-лесно да печелим пари. Хората, родени с това положение на планетата, са привлечени от правото, изкуството и хуманитарните професии.

Транзитът на планетата ще се усети най-силно от представителите на зодия Везни и асцендент Везни. За да разберете в коя сфера ще усещате свързване, любов и красота, погледнете наталната си карта и вижте кой дом се управлява от Везните.

Източник: sanovnik.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme