Мистериозен град се появи в Балтийско море

more-baltiisko-1_resized

Изключително мистериозно явление беше наблюдавано в Рижкия залив на Балтийско море – сребристобял призрачен град, появил се изненадващо на хоризонта в морето

Феноменът е наблюдаван на 2 март от разхождащи се по плажа в Калнгал, Латвия, които са истински изумени от видяното, а някои от тях дори успяват и да заснемат призрачния град, качвайки впоследствие направените снимки във виртуалната мрежа, предизвиквайки оправданото изумление на хиляди хора там.

От оскъдната информация, свързана със случая, все пак става ясно, че в деня, когато е наблюдавано загадъчното явление, времето е слънчево и без вятър, а видимостта в морето – отлична.

more-baltiisko-2_resized
Изключително мистериозно явление беше наблюдавано в Рижкия залив на Балтийско море – сребристобял призрачен град, появил се изненадващо на хоризонта в морето

Очевидците признават впоследствие, че до този момент никой от тях не е виждал подобно нещо и нямат обяснение какво по-точно представлява наблюдаваният феномен.

В края на 2013 г. друго подобно явление е регистрирано в Бурзянския район, Башкирия, където жителите на село Старосбхагулово наблюдават призрачен град, появил се в гората по склона на близката планина. Градът е изумително реалистичен и някои от жителите на селото признават, че съвсем ясно забелязват улиците и сградите в него.

Загадъчният град е наблюдаван в продължение на няколко часа, след което също толкова изненадващо изчезва, но междувременно е заснет от стотици очевидци, а някои от фотосите впоследствие са публикувани в местния вестник.

Източник: chudesa.net

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme