Страшно точен тест! Показва какво Ви предстои в живота!

test-strashno-tocen_resized


Въпрос:

1. Представете си следното: разхождате се спокойно по една пътечка.

В един момент пътечката се раздвоява: на едната страна води към поляна с пъстри цветя, на другата пътечката става все по-сенчеста и хладна. Коя ще изберете?

2. Продължавате разходката си и намирате ключ. Как изглежда? Помислете, ще го вземете ли?

3. По-нататък виждате водоем. какъв е той – езеро, водопад, река, фонтан, блато или нещо друго? Опишете детайлно как изглежда и каква е водата.

4. Насладили сте се на езерцето и устремявате погледа си далеч напред. Какво виждате? Опишете подробно тази картина.

Интерпретация на отговорите:

1. Ако сте избрали поляната с цветя, значи сте открити за нови неща и сте готови на експерименти. Ако пък сте предпочели сенчестата алея, значи предпочитате да избягвате авантюрите – обичате спокойствието и стабилността.

2. Ключът символизира отношенията с противоположния пол. Ако сте вдигнали ключа, то в любовната сфера всичко ви е наред. Ако не – струва си да се замислите по този повод.

3. Водоемът в този тест символизира вашата представа за живота в дадения момент. Какво си представихте – прекрасен фонтан или тъмно блато? Какъвто и да е изборът ви, не е трудно да си направите изводи сами. Надяваме се, че водата пред вас е била бистра.

4. Картината, която виждате в далечината, е вашето бъдеще, към което се стремите. Харесва ли ви? Ако ви допада, значи сте на прав път и скоро ще достигнете целта си. Ако не, значи е време да нанесете някакви корекции в живота си. Защото като променяме настоящето, променяме и бъдещето.

Източник: zajenata.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme