Какво има в Отвъдното?

Много хора твърдят, че са се докосвали до смъртта

Може би сте си задавали въпроса какво има в Отвъдното.

На милиони хора по цял свят им се е случвало да се докоснат до смъртта, след което отново да се върнат на този свят. Те са тези, които до известна степен са успели да видят какво има в Отвъдното и да се върнат, за да разкажат.

Човешкото съзнание все още остава една от най-големите загадки за съвременната наука и не може да се каже със сигурност дали това, което разказват хората, докоснали се до смъртта, е Отвъдното или просто са били екстремните мисли на агонизиращите им мозъци.

otvadnoto-smwrt_resizedМного хора твърдят, че са се докосвали до смъртта

Родоная Григориевич бил прегазен с кола от наемни убийци, които за да са сигурни се върнали и минали втори път през тялото му.

За огромно учудване на всички обаче грузинецът отворил очи три дни по-късно в моргата. Той разказал, че успял да се издигне над тялото си и попаднал в свят от светлина, който не е подвластен на физическите закони, царящи на Земята.

Родоная твърдял, че можел да пътува във времето и пространството, да чете мислите на околните и да минава без никакъв проблем през стените.

При все, че лекарите били готови да пренебрегнат с лека ръка разказа на Родоная за Отвъдното, той бил готов да им докаже, че това, което говори, е истина.

Родоная твърдял, че по време на едно от преместванията му, чул глас на новородено от съседен корпус в лечебното заведение и отишъл при него.

След като изследвал новороденото с изострените си възприятия открил, че има сериозни дефекти на бедрената кост.

След като аутопсията на Родоная била отменена той разкрил на лекарите в болницата диагнозата на новороденото, която по-късно била потвърдена и от рентгеново изследване, пише sanovnik.bg.

автор: Дани Петрова

Източник: topactualno.com

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme