Изберете си една от картинките – Ще разберете, колко стойностна жена сте

test-zena-stoinostna-1_resized

Харесай си едно от трите момичета на картинките. Избереш ли една, веднага ще те определи каква жена си в живота, за какво мечтаеш, какви цели си поставят и какъв характер имаш.

Ще разкриеш за себе си неща, които може би не знаеш или не осъзнават. Ти си прекрасна, но ето какво те прави толкова специална. Подсъзнателно избираме всичко, което прилича на нас или е близо до това, на което сме свикнали. Готова ли си?

Ако си избрала…

test-zena-stoinostna-2_resized

1. Сладка прелест

Ти си изключително креативна и чудна личност. Всеки с радост би искал да те опознае, но понякога това не е лесна задача. Държиш на стила си, държиш на принципите си. Няма човек, който да промени това, в което вярваш. Мечтаеш много, обичаш домашният уют и следобедите, прекарани с книжка в ръка.

Искаш да се занимаваш с нещо, в което можеш да вложиш цялото си въображение. В любовта си много всеотдайна и обичаш дългите връзки, които имат смисъл. За теб е важно само да откриеш сродната си душа и да дадеш цялата си нежност и топлина. В кухнята си истинска фурия и можеш да приготвяш чудеса за отрицателно време. Имаш много позитивни черти, които всеки мъж с радост би приел в живота си.

2. Принцеса с претенции

Обичаш всички да ти угаждат и това никак не те смущава. Напротив, смяташ, че някои хора са създадени, за да бъдат обичани и ухажвани. Искаш да намериш някой, който ще направи живота ти по-лесен и ще се наслаждава на компанията ти.

Обичаш пътуванията, обичаш да се глезиш и искаш да се занимаваш с нещо свое, което обаче да не отнема цялото ти време. Обичаш свободата си и това е много важно за теб. Поддържаш тялото си в отлична форма, никога не излизаш без грим и няма ден, в който да не изглеждаш добре.

Искаш един ден да имаш семейство, но нека този ден почака. Преди това има много приключения, които чакат точно теб.

3. Стилна прелъстителка

Обичаш сериозните мъже, сериозните разговори и сериозните професии. Обичаш винаги да изглеждаш стилно, винаги да има какво да кажеш и да не отстъпваш по ум и прелест на никоя друга. Знаеш целите в живота си, поставяш си ги високо и ги стигаш с много труд и усилия.

Мечтаеш за сериозен мъж, който да ти посвети целия си живот, да подкрепя плановете и мечтите ти, както и ти неговите. Искаш семейство и голяма къща, обзаведена от стилен дизайнер, в който да се чувстваш кралицата у дома. Но до себе си непременно искаш крал, който да върви до теб в живота.

Имаш уменията да управляваш собствен бизнес и да стигнеш далеч в живота. Не понасяш предателството и не правиш компромиси с това. Изключителна жена си!

Източник: zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme