Внимание: Ходенето по врачки може да бъде много опасно!

Не ходете при врачки, защото това може да ви разклати психически, твърдят свещениците!

Много хора искат да разберат бъдещето си и така да улеснят живота си. Ходенето при врачки обаче не е правилният начин.

vrachka-opasno_resizedХоденето по врачки е опасно

Всеки свещеник, когото попитате, ще ви каже, че това е нехристиянско и може да ви докара дори големи поразии върху психическото здраве. Причината е, че се тълкува като грях, при това много голям.

Според Българската православна църква всякакви врачки и гадателки са обладани от демони, целящи да объркат хората. Много често тези жени даже казват истини за бъдещето на своите клиенти, но самият допир до тях прелива негативна енергия у отсрещния.

Известни са няколко такива случаи, в които човек се разболява след посещение при врачка. Най-вече се засяга психиката, но може и физически да се стигне до нещо фатално.

Има случай в Русе, при който един младеж се е сдобил с шизофрения, след като е бил при врачка. В момента е в Психодиспансера на града.

Причината за тежките поражения от досега с такива жени е в това, че те говорят чрез дявола. А да говориш с дявола може да ти докара големи поразии на психиката.

Истински православните християни твърдят, че дори да ти помогне някой екстрасенс, то това ще ти излезе солено след това. Дяволът нарочно хвърля прах в очите първоначално, за да те довърши след това.

У нас има много шарлатани, които просто целят да изкарат пари. Те не са опасни, защото са просто измамници и освен да ви оберат, друго няма да направят.

Опасни са истинските врачки. От тях трябва да се пазите, защото са обсебени от демони. Така е било и така ще бъде!

автор: Адриан Алексиев

Източник: topactualno.com

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme