Часът на раждане показва какъв човек сте

cas-razdane_resized

Според някои хора часът на раждане е от особена важност за характера и развитието на личността.

Родените между 24 и 2 часа са хора с неспокоен дух.

Разума и чувствата при тях са в постоянна борба. Те са изключително бойни и амбициозни хора. Поставят си някаква цел и не се отказват, докато не я постигнат. Имат склонност да рискуват и често губят заради това, но без да драматизират. Умни, гъвкави, остроумни и лукави понякога. Затова и успяват в живота.

Родените в интервала от 2 до 4 са бохеми.

Обичат уюта и лукса. Винаги поставят на първо място себе си, собствените си желания и личната свобода. Искат да се забавляват и искат да опитат от всички удоволствия, които животът им предлага. Силно се привързват към хората, които ги обичат. Поставят си винаги високи цели, но тъй като са устойчиви често стигат там, където са си намислили. На тези хора не поставяйте граници, защото ще ги загубите бързо.

Родените в интервала от 5 до 6 часа са много енергични и позитивни хора.

Те са честни и открити и се стараят винаги да ви кажат истината право в очите. Имат много силен характер и искат на всяка цена да контролират нещата и хората около тях. Не търпят лъжа и лицемерие и често са отлъчени от околните заради това. В любовта искат да бъдат доминиращи. С тях трябва да си отворен, защото иначе си играеш с огъня.

Родените в интервала от 6 до 8 часа са много нерешителни.

Трудно приемат някакви промени, в личен и професионален план. Имат силно развита фантазия, затова творческите неща са правилният избор за тях. В личен план са много независими и често са аутсайдери в средата, живеейки в собствения измислен свят. Просто сами избират да не бъдат част от матрицата и това ги прави уникални.

Родените в интервала от 8 до 10 часа са големи авантюристи и непрекъснато търсят нещо ново и нещо повече.

Характерно за тях е, че всичко им омръзва много бързо. Родените през това време имат силно изразен независим характер, не искат никой да им се меси в живота, не приемат съвети, дори когато са добронамерени и от най-близките хора. И най-накрая успяват да постигнат това, което искат. Презират лъжата и не са склонни да правят компромиси. Недостъпни за всички онези, които не са на тяхно ниво.

Родените в интервала от 10 до 12 часа са изключително амбициозни хора.

Успехът за тях стои над всичко останало. Тези хора обикновено винаги успяват да се издигнат високо в йерархията, благодарение на своята упоритост и супер амбициозност. Не признават нищо и тъпчат всичко, което им пречи да постигнат целта си. В средата често са пренебрегвани, но това не ги притеснява особено, защото смятат, че са нещо повече от останалите. Реално, те са много умни, но техният егоизъм и преувеличено самочувствие пречи на останалите.

Родените в интервала от 12 до 14 часа са авантюристи по душа.

Те непрекъснато търсят нещо ново. Не признават никакви забрани и табута по отношение на секса. Много са чувствителни по отношение на проблемите на останалите. Готови винаги да помогнат, дори и на тези, които не познават достатъчно. Тези хора са изключително харизматични личности и много лесно успяват да бъдат любимци в компанията. Весели са и отворени.

Родените в интервала от 14 до 16 часа са с двойна природа, непостоянни и на тях не може да се разчита особено когато става дума за важни решения и сделки.

Тези хора не са сигурни какво искат и по-голямата част от живота бродят от една крайност в друга. По характер изобщо не са лоши, но околните трябва да се примирят с тяхното променливо настроение. В любовта са склонни на дълбоки и трайни чувства, но партньорът трябва да бъде много търпелив и да приема всяка тяхна прищявка.

Родените в интервала от 16 до 18 часа са добри по душа о отворени хора.

Много са привързани към семейството и приятелите. Тези хора са харизматични и са готови да се жертват за хората, които означават повече за тях. Мразят конфликти и винаги са склонни да направят компромис за благото на всички. Те са истински дипломати и от всяка ситуация успяват да се измъкнат с достойнство. В любовта са посветени и верни на човека до тях, обичат винаги да са първите, които ще отстъпят в ситуация на конфликт, за да има мир в къщата.

Родените в интервала от 18 до 20 часа се отличават със своята лоялност към останалите.

На тези хора може да се разчита винаги и за всичко. Те са перфекционисти. Всичко, което правят искат да бъде перфектно, посвещават се на това и често успяват. постигат целите с постоянство и приемственост. По характер са много добри, честни и верни на своите приятели. Много добре се реализират в професии, които изискват точност и прецизност. Обикновено постигат големи успехи в живота заради своята упоритост и точност.

Родените в интервала от 20 до 22 часа са много интересни и забавни личности.

За тях животът представлява театрална сцена, а главната роля винаги принадлежи на тях самите. Вътрешно са много несигурни, но умело прикриват своите слабости. Постоянно играят различни роли, така че съществува реална опасност в един момент да се загубят в тази игра. Трудно понасят критика, това ги обезценява. Избягват да гледат в очите на истината, когато не отговаря и затова си създават своя истина. Имат много добре развита фантазия.

Родените в интервала от 22 до 24 часа са хората, на които принадлежи властта.

Успяват да контролират всичко и всички, които заобикалят. Въпреки тази тяхна природа, те са силно привързани към дома и близките хора. Имат силно развита интуиция и могат свободно да разчитат на нея. Имат много добри организаторски способности и от тях излизат невероятно добри лидери. Обичат властта, но никога не позволяват да станат нейни жертви. Те са много позитивни, чисти и отворени. помагат дори и на тези, които не познават добре и се раздават максимално за тези, които обичат. В любовта са също толкова открити и откровени както и във всичко останало в живота, но се стремят да бъдат доминираща фигура във връзката, макар и не публично.

Източник: zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme