Извънземни убиха мъж в Бразилия! Кожата му се стопи

izvwnzemni-brazilia_resized

Доказателството за съществуването на извънземните е тук. Най-лошото се случи – те притежават технологии, които може би никога няма да разберем, и ги използват срещу нас.

Уфолози от цял свят са убедени, че човечеството съжителства с извънземните тук на Земята от хилядолетия насам. Те се крият, а ние се правим, че не ги виждаме. На фона на това всички теории, че искат да водят война с нас или да ни поробят, изглеждат нелепо. Въпреки това случаите със странни убийства, свързани с извънземните, шокират Бразилия.

Странните убийства, свързани с извънземните, са масово срещани в град Аракаригуам, Бразилия. Докато похищенията на различните от човешката раса са донякъде обясними, то убийствата остават пълна мистерия.

Един от най-странните случаи от близкото минало е с 44-годишния фермер Жоао. През 1946-та година той е поразен от светлинен лъч и умира от ужасяваща болка, докато кожата му се топи.

Инцидентът се случва, докато близките на фермера са на карнавал в близкия град Аракаригуам. В това време Жоао се връща към фермата си от риболов с приятели. Там той бива поразен от горещ лъч, произведен от летящ обект срещу него.

Изпитвайки ужасяваща болка, Жоао тича до града, който е на два километра от къщата му. Той намира близките си и крещейки обяснява, че е ударен от небесен лъч и че умира. Тялото на Жоао започва да се разлага пред ужасените погледи на хората на карнавала. Кожата на мъжа станала прозрачна, а месата му капели по наметалото. Накрая останал само скелетът му.

izvwnzemni-brazilia-2_resizedБлизките на Жоао не намират логично обяснение за случилото се. От този момент нататък никой не се доближавал до фермата му – всички били убедени, че къщата е прокълната. Дори крадците не смеели да влязат в нея.

Говори се, че след случая на Жоао извънземни нападнали и неговия роднина Фил. Докато се разхождал из гората, той бил поразен от подобен лъч. Мъжът видял светещо кълбо и усетил ужасяваща жега. Фил паднал на земята и започнал да се моли за милост. В този момент се случило чудо – лъчът изчезна заедно с жегата, а НЛО-то отлетяло.

Историята за нападения от извънземни в Аракаригуам са много. За момента никой не може да обясни защо извънземните убиват мирни граждани като Жоао. Къщата на мъжа и до днес остава необитаема.

автор: Пламена

Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme