Дух тормози 62-годишен британец

duh-kwsha-anglia_resized

Дух от Великобритания всяка нощ изкарва акъла на мъж от Обединеното кралство. Според Андрю Уорд, който живее в село в графство Кембриджшир, щом падне мрак, в къщата му се случват необясними явления, от които всеки биха го побили тръпки. Затова той не препоръчва на никого да остава сам до късно в дома му.

Г-н Уорд притежава имот в местно селце. Той се сдобил с жилището, мечтаейки си за спокоен и идиличен живот, но очакванията му не се оправдали. Неотдавна в дома му започнали да стават странни явления, навеждащи Андрю на мисълта, че си има призрачен съквартирант, който върши пакости, за да напомни за себе си.

Сред най-честите номера на духа е да отваря прозорците на спалнята на 62-годишния британец. Това обикновено се случва нощем, когато мъжът си е легнал и се повтаря, дори той да опита да ги затвори.

Когато нощите са по-топли отворените прозорци не ме притесняват толкова, но зимно време положението става нетърпимо, разказва г-н Уорд.

След като няколко пъти се оплакал на свои приятели за среднощните си перипетии, те го посъветвали да се изпълни изпитани ритуали за пречистване на жилището от духове и всевъзможни зли сили. Мъжът помислил по въпроса, но в крайна сметка решил да не прибягва до подобни методи.

Според Андрю призракът на палавия дух принадлежи на предишния собственик на старата къща и ако го прогони, ще му отнеме единствената връзка с този свят. Затова и за момента предпочита да търпи присъствието му.

автор: Кристина Черникова

Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme