Мъж разказва за прераждането си в Атлантида

yri-kravcuk_resizedЮри Кравчук строил пирамидите на Атлантида с името Лохон

В документалния филм „Забранени територии” руснакът Юри Кравчук споделя за свое прераждане в Атлантида, където е строил пирамиди. Спомените за миналия му живот се появили след клинична смърт. По професия геолог и метеоролог, почти 30 години той прекарал в Арктика и Антарктида.

„Всичко започна през 1994 г. в Антарктида. Бях през зимата в легендарния район, оазиса на Ширмахер. Зимата беше дълга и тежка” – разказва ученият. Внезапно получил сърдечен пристъп, не му достигал въздух. Кравчук паднал на кревата и без да затваря очи, като че ли се понесъл в тъмнината. Внезапно видял ярка светлина, а в нея светещи фигури. Чул строг глас: „Още му е рано!”

„Беше, ако може да се каже, астрално напускане на тялото, което ми подсказа, че ме чака работа след това” – споделя мъжът. След този случай Кравчук разбрал, че е придобил ясновидски способности и връзка с мъртвите. По негови думи, започнал да си спомня знанията, натрупани през миналите животи.

В Атлантида живял мъж на име Лохон, който строил пирамидите. „Това съм аз и има доказателство за прераждане” – твърди Кравчук. „Пирамидите без съмнение не са гробници. Те са енергийни устройства. Както знаем, комплекси от пирамиди има в Китай, на Балканите и в Южна Америка, даже и на Луната и Марс. Информацията, която получих тогава, се потвърди в определена степен” – разказва Кравчук.

Но кога се е появила и кога е изчезнала Атлантида?

Учените предполагат, че голяма част от сушата е потънала след планетарен катаклизъм. Те смятат, че това се е случило преди 12 000 години. Пророкът Едгар Кейси споменава, че Атлантида е преживяла 3 катастрофи, които разкъсали континента, а след това унищожили и останалите острови. Първият катаклизъм се случил преди 200 000 години, а последният – преди 12 000.

Кравчук търси научно обяснение за своите спомени. Той прочел много книги и сравнил данните на геолозите, с това, което сам знаел.

„Според някои данни цивилизацията на Атлантида е съществувала преди 800 000 години. Ние говорим за Атлантическа цивилизация, не просто за страната Атлантида” – твърди ученият. Той заявява, че по същото време е имало още една голяма цивилизация – Хипербореа. Легендата за нея не е по-малка от тази за Атлантида. Това бил островът на боговете, където било винаги лято. Жителите били изкусни в науките и технологиите. Защо обаче не откриваме доказателства за тази цивилизация? Според Кравчук, защото не търсим каквото трябва. Явно източникът на информация не е писаното слово, а нещо друго – предполага ученият.

Източник: chudesa.net

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme