Характерът има цвят. Проверете какъв е вашият

harakter-cvyt_resized

Вижте какво огромно влияние оказва върху живота ви

Колкото и странно да ви звучи характерът на всеки от нас има своя цвят.

Астроложката Мишел Бернхард е разработила система от няколко фактора, наречена колорстрология, която издава характерът ви и по-специално неговия цвят.

Тази система взема под внимание влиянието на планетите, цветовете на слънчевите знаци, вибрациите на рождената дата и още редица фактори.

Според астроложката разработила интересната система, която разгадава характерът, той оказва голямо значение върху животът ни.

И така, колкото и невероятно да ви се струва, характерът ви си има неговия цвят.

Ако искате да научите какъв е вашият цвят, просто погледнете в коя група попадате, съобразно рождената си дата и прочетете характеристиката.

Научете какъв цвят е характерът ви, предвид рождената дата:

 

20 януари – 18 февруари

Вие притежавате изключително богата духовност, зрели и мъдри сте, без оглед на възрастта. Ненавиждате мерзостта и несправедливостта. В живота си сте водени от достойнството.

19 февруари – 19 март

Вие сте хора на честта и ненавиждате мръсните игри. Щом се отдадете на някого или нещо, сте верни докрай.

20 март – 19 април

Вашите сирни страни са спокойствието и уравновесеният ви характер. Не залитате в крайности, тъй като винаги успявате да откриете баланса.

20 април – 20 май

Хората, родени в този интервал от време са абсолютни идеалисти и никога не спират да се развиват и да търсят себе си.

21 май – 20 юни

Вие сте способни да се приспособите с лекота към всякакви промени в живота ви. Нестихващото ви желание да изучавате и изследвате ви прави свободни и независими личности, които трудно биха могли да бъдат поставени в някакви граници.

21 юни – 21 юли

Вие сте изключително топли, мили и добронамерени хора, каквито в днешно време се срещат все по-рядко. Обожавате грижите за близките си хора и никога не бихте предали приятел.

22 юли – 21 август

Тези хора са истински ентусиасти! Винаги вярват в себе си и това е най-мощното оръжие, което привлича противоположния пол.

22 август – 22 септември

Общителни и дружелюбни личности, които са изключително отговорни и лоялни. Това понякога им носи негативи, тъй като често пъти заради чуждото благополучие пренебрегват собственото си желание и нужди.

23 септември – 21 октомври

Вашата карма е да побеждавате. Благодарение на огромната енергия и воля, които притежавате, вие винаги успявате да излезете победител от заплетените ситуации. Вие сте най-добрият приятел, за който всеки човек мечтае да има и сте основният закрилник на близките си хора.

22 октомври – 20 ноември

Истински лидери! Тези хора кипят от енергия и страст. Притежават силна воля за живот и много трудно биха се огънали пред трудностите.

21 ноември – 20 декември

Хората родени през този период притежават ум като бръснач. Те са изключително любознателни и креативни.

21 декември – 19 януари

Често залитате в мечти и фантазии и сте непоправими естети. Скуката и еднообразието ви убиват и затова не пропускате възможността да се впуснете в поредното приключение. Обикновено начинанията ви, са успешни благодарение на силно развитото ви шесто чувство, пише pik.bg.

автор: Дани Петрова

Източник: topactualno.com

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme