Време е за сбъдване на желания – На 5-ти октомври трябва да сте подготвени, за да ви се сбъднат

sbwdvane-zelania-5oktomvri_resized

Това е моментът, в който имаме възможността окончателно да се освободим  от всичко, което вече не ни служи.

Чака ни пълнолуние на 5 октомври в знаците Овен – Везни и касае в най-голяма степен отношенията – аз и другите, аз и партньора.

Както всяко пълнолуние, и това ще прояви всички теми, по които имаме задачи и работа, особено тези, свързани с гъвкавост, лекота, широта на възгледите и философски теми, свободата и вярата.

Така че това е моментът, в който имаме възможността окончателно да освободим всичко, което вече не ни служи, връща ни към миналото и пречи да живеем в настоящето.

Ритуал с талисмани при пълнолуние

Напълнете чаша с вода и я оставете за една нощ на светлината на пълната Луна. На другия ден използвайте водата, за да почистите с нея вашите талисмани и да си измиете лицето.

По този начин ще се освежите и ще се заредите с женската енергия на Луната. Ако искате да подсилите талисманите си, можете да ги поставите директно под лунна светлина – на перваза или в кристална чаша с вода.

Ритуал за пари при пълнолуние

Пълнолунието благоприятства просперитета. През нощта на пълната Луна можете да сложите портфейла си на лунна светлина и да го отворите, за да се зареди с лунната енергия. Изпитайте радост от мисълта, че е пълен. Кой знае…

Ако се увличате по фън шуй, може да използвате традиционната фигурка, символ на парите – жаба с монета в уста. Според легендата жабата се появява около дом, където скоро се чакат богатство или добри новини. Сложете фигурката на лунна светлина, а сутринта може да я преместите за известно време до входната врата.

Ритуал за сбъдване на желания при пълнолуние

Напишите вашето желание, ако е възможно, със сребърна химикалка, върху бял лист хартия. След това запалете листа от пламъка на свещ. Този ритуал е най-добре да се изпълнява в нощта на пълнолунието.

Източник: zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme