Тест, който ще разкрие бъдещето ви и тайните на вашето подсъзнание

Тази картина от художника Октавио Окампо, е едно от тези магически постижения, които могат да ви разкрият тайните на вашето подсъзнание – това, което първо ще забележите на нея може да открие нещо за близкото ви бъдеще.

Какво забелязвате на тази художествена картина?

 

test-bwdeshe-podswznanie-2_resized

Цветя
Маска
Жена
Листа

Цветя

Цветята често символизират красотата и просперитета. Те дават радост и женственост. Цъфтящите цветя ви разказват за вашата сигурност и подходящо духовно израстване, както и за личностно развитие. Вие се движите в правилната посока и ви очаква голям успех! Това може да е свързано с работа, известно хоби или новата любовна афера. Не спирайте с постигнатото, а продължете напред и само напред!

Маска

Маската може да покаже, че сте в процес на лична трансформация. Тя може да символизира различни аспекти на вашия характер. Можете да имате една маска, която носите на работа, друга докато сте в близките си, трета за обществото, за приятелите…

Но единственото нещо, което постигате с нея са трудности, защото маската често води до сблъсък. Доволни сте с личността, която в момента сте или пък е дошло време да видите себе си от друг ъгъл и да се видите в нова светлина? Смятате ли, че трябва да се криете зад истинското си “аз”?

Жена

Жената символизира интрига. Ако виждате на картината млад и красив женски образ, той показва нови възможности, радост, щастие, богатство и успех.

Листа

Листата са символ на растежа и постиженията, особено ако са зелени и свежи. Листата показват щастие и успех, както в работен план, така и в любовен, които ще се развият скоро. Очаква ви много безгрижен живот, изпълнен с радостни събития. Зелените листа винаги са били считани за добър знак. Те могат да обещават щастлив брак, но в същото време шанс за наследство.

Източник: zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme