Д-р Тимен Тимев: Мозъците имат връзка с тъмната материя в Космоса (Видео)

cosmos-mozwk-energia_resizedвръзка между мозъка и тъмната материя в Космоса

Представяме ви интервю с авангардния български квантов физик и анти-психиатър д-р Тимен Тимев, в която засягаме темите за развитието на модерната наука и големите заблуждения, които се разпростират сред човечеството.

Пред камерата на Портал12, д-р Тимев споделя своето виждане за възприятието на времето и връзката на човешките мозъци с тъмната материя на Космоса, която остава загадка за конвенционалните научни среди. Какво се крие зад картините, които получаваме по време на сънищата си и защо често те се реализират в будно състояние, е друг въпрос, който разглежда д-р Тимев.

Във видеото за пореден път, д-р Тимев акцентира на нуждата всеки от нас да вземе персонална отговорност по пътя на своето развитие и да стане творец на активното добро. Само по този начин може да се изгради защита срещу манипулациите на медиите, политиците, корпорациите и религиозните водачи. Повече по темите за личната отговорност, съзидателните и разрушителни енергии, възпитанието и прилагането на промяната в живота, изгледайте цялото видео:

Вижте цялото Видео:

Източник:  Портал12

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme