Седмичен хороскоп за периода 2-8 октомври (Ето какво ви чака)

horoskop-301017_resized

За Овните периодът ще е успешен, но и напрегнат, а за Телците се очертава многоцветна и раздвижена седмица. Близнаците ще останат удовлетворени от постиженията си, а личните и деловите възможностите на Раците ще са добри. За Лъвовете седмицата е експанзивна, а периодът за Девите се характеризира с делови промени.

За Везните се очертават промени, а Скорпионите стъпват на прага на хубав етап. На Стрелците седмицата носи делови и финансов успех, а Козирозите да внимават с парите. За Водолеите етапът е труден, а Рибите да се владеят!

Седмичен хороскоп ОВЕН

Напрежение, но и успех

Стремежът на Овните към печалби е изразителен. През седмицата мнозина често ще действат агресивно за да реализират намеренията си. Противоречията и скандалите по финансови въпроси ще са факт от всекидневието на мнозина през седмицата. В действията от делово естество ще сте облагодетелствани от силен късмет. В петък действате активно, а през уикенда – хитро. Понеделник е нервен, вторник и четвъртък са напрегнати, но и успешни, а сряда е сполучлива.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Многоцветен етап

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Удовлетворителни постижения

Активни за реализацията на целите си във обществените среди, бизнеса и професията, Близнаците ще действат мощно и много хитро, без да спестяват силите и уменията си – включително и за коварните от тях. Седмичният период ви обещава да осъществите и личните си намерения. Петък и почивните дни са успешни за целите ви. Понеделник е благодатен, а вторник ви носи очакван успех. Сряда ще бъде доста нервна, а четвъртък ще ви радва с финансова сполука.

Седмичен хороскоп РАК

Добри възможности за успех

Очакванията на преобладаващата част от Раците за сполучлива делова изява не е далеч от практическото им осъществяване, но за успехът ви е абсолютно задължително отношенията с колегите да са изрядни, особено във финансов аспект. В противен случай ситуацията може да се утежни. Другият важен момент е да не очаквате появата на нови възможности за реализация. Петък, уикендът, понеделник, сряда и четвъртък са успешни за делата ви. Вторник ще е неприятният ден.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Раздвижване

Съдбовното влияние за вас през седмицата ще е смесено. В личен план възможностите ви за успех са изразителни. Такива са и по отношение на деловите цели. Мнозина от родените ще преминат на нова работа или на настоящото място ще бъде увеличено заплащането им. В обществените среди е необходимо да сте много внимателни и старателно да избягвате противоречията. Петък и уикендът са хубави. Понеделник и вторник са неприятни, а сряда и четвъртък – успешни.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Делови промени

Личният ви късмет ще е изразителен през периода, но мнозина от родените в знака ще се сблъскат с проблеми в службата и бизнеса. Това развитие несъмнено ще се окаже сериозна причина за някои от родените относно ориентирането им към друга работа. Решите ли се на такава крачка, бързо ще намерите подходящото място. Петък ще е нервен, а в събота ще сте напрегнати. Неделя ви нови хубави новини, а понеделник – промяна. Следващите дни са успешни.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Седмицата носи промени

Везните трябва да повишат вниманието си през седмицата при разрешаването на въпроси от лично естество, защото вероятността да допуснат непоправима грешка

или няколко грешки е много голяма. Не влизайте в противоречия с околните, защото обикновено ще завършват с ярки конфликти. Петък и събота ще са нервни и напрегнати, а неделя е благоприятна и вещае начало на промени. Понеделник разкрива нови обстоятелства, вторник е надежден, а сряда и четвъртък са сполучливи.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

На прага на хубав етап

Представителите на Скорпион стъпват на прага на превъзходен жизнен етап, който ще им предостави чудесни условия за професионален и социален напредък. Продължителността му ще е три месеца, а за мнозина от родените в знака ефектът ще е многопосочен. Препоръчително е да поддържате оптимални взаимоотношения и да владеете нервите си. Активен петък, нервна събота и сполучлива неделя. Понеделник говори за съперничество. Следващите дни ще са напрегнати.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Делови и финансов успех

Социална сполука, финансов успех и надеждни контакти са ярката характеристика за Стрелците през новата седмица. В деловите среди следва да сте по- сдържани и да избягвате споровете, за да не достигате до конфликти. Периодът предупреждава за опасност от транспорти катастрофи. Шофирайте внимателно! Петък ви носи успех, събота е нервна, а неделя – конфликтна. Понеделник и четвъртък са сполучливи. Вторник ви носи промени, а сряда ще бъде напрегната.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Внимавайте с финансите

Предстоящата седмица е етап на разностранни събития, които говорят за делови успехи, финансови проблеми, повишено напрежение в дома и в личен план, както и двойствено поведение в службата и обществото. През седмицата внимавайте предимно с финансите. Не правете експерименти в тази периметър! Петък ще бъде ярко успешен, събота е нервна, а неделя неприятна. Понеделник и четвъртък ще бъдат успешни. Вторник ви разкрива нови възможности, а сряда носи промени.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Труден етап. Внимавайте!

Представителите на Водолей следва да са особено внимателни през предстоящата седмица при осъществяване на контакти в обществото, както и при реализиране на личните си цели. Вероятността за допускане на фатални грешки или за намалено внимание е дебело подчертана. Проблем за мнозина от родените ще е честността. Пренебрегването ù ще създаде неприятности на мнозина. Петък, понеделник и вторник ще са успешни, а уикендът – неприятен. Другите дни са променливи.

Седмичен хороскоп РИБИ

Владейте нервността си!

Представителите на Риби ще действат хитро за реализацията на целите си. В повечето случаи ще постигнат онова, към което са се насочили. По-сериозно внимание би следвало да обърнете на контактите в деловите среди и отговорно да си обещаете, че ще владеете нервите си. Това ще е от голямо значение за успеха ви. Петък и уикендът ще са успешни, а понеделник ще е много нервен. Вторник и четвъртък ще са благоприятни, а сряда ви носи промени.

Източник: За жената

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme