Нели Конуей ни учи как да повдигнем своето самочувствие (Видео)

Нели Конуей идва на помощ на всички свои приятели и последователи, защото се оказа, че много българи са без самочувствие

“Как да подвигнем самочувствието си?

Самочувствието може да бъде възвърнато чрез балансирането на т.нар. татвас, или елементите на земя, въздух, вода, огън, итер, на подсъзнателно и съзнателно ниво, което ще помогне да се отворят и чакрите, енергийните центрове.

Пазете себе си положително заредени.

Отхвърлете всички негативни мисли и хора, и избягвайте негативна среда.

Пуснете слънцето в живота си, отворете щорите и прозорците в дома си и изчистете въздуха. Застоялия въздух и остаряла обстановка генерират отрицателна атмосфера.

Поддържайте дома си подреден, хаос и прекалено много неща затлачват не само къщата, но и живота ви. Не взимайте повече отколкото ви трябва, споделете с другите това, което имате в повече. Не се притеснявайте да давате, защото вселената ще ви донесе още повече изобилие.

Направете си място за медитация и молитва, където всеки ден може да се уедините, необезпокояван от никого в това специално кътче и да се свържете с духовните си водачи и ангелите.

nelly-samocuvstvie-2_resized

Сн: Личен архив на Nelly Coneway

Медитацията и молитвата ще променят перспективата ви, ще ви дадат надежда за по-добро бъдеще.

Медитацията е добра за ума, молитвата е добра за душата ви. Всеки има нужда от място, където да се освободи от собствените си мисли и да се фокусира на нещо по-голямо, на мисията си, на това защо е тук на този свят.

Много е важно да имате достатъчно време за сън и за упражнения, физически движения, това, което ви доставя удоволствие и ви релаксира.

Когато спортувате, вашето тяло освобождава ендорфини, хормони, които от своя страна се отразяват на това как вие възприемате себе си.

Дайте си сила и повишете самочувствието си като вярвате в себе си. Само вие може да направите това. Само когато приемете себе си такъв какъвто сте в момента, само тогава ще разберете, че ние всички сме част от един голям план, тук сме да си помагаме и подкрепяме нагоре по пътя на духовната еволюция, а не да съдим себе си.

Тук сме да помогнем на другия, не да го нагрубим, нараним, използваме, обиждаме.

Много е важно как говорите на себе си. Често нещата, които чуваме за себе си и нещата, които казваме на себе си, стават част от това кой сме.

Погледни в огледалото всяка сутрин и всяка вечер и си кажи – Аз те обичам! Кажи на себе си всички тези хубави неща, които обичаш за себе си, визия, характер…

Знаете ли, че ако започнете да обичате най-малките неща за себе си, ще ви помогне да се чувствате по-добре.

Прегърнете недостатъците си. Кажете на недостатъците си, че те са част от вас и покажете любов и подкрепа към себе си.

Не говорете негативно за себе си. Никога не казвайте, че не можете да направите нещо или че сте никой, никога не си казвайте – наум или на глас, че никой не ви обича, на никого не сте нужен и че за нищо не ставате.

Вместо това кажете на себе си хубавите черти в характера си, това с което се гордеете, кажете си колко път сте извървели и през колко изпитания сте минали, за да сте това, което сте.

Наблюдавайте мислите си! Започнете деня си с позитивни потвърждения.”

Благодарим на Нели Конуей за изключително полезните съвети, които сподели с нас!

автор: Милена Христова

Източник: topactualno.com

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme