Топ сензация: България – център на извънземни! (Доказателствата са безспорни) (Видео)

България е световен център за извънземни

Извънземни използват страната ни като притегателен център. Има доста обекти в родината ни, където корабите на извънпланетяните идват, за да се зареждат с енергия и за да ни наблюдават. България е притегателен център за тях. Това признават не само тези, които изследват ентусиазирано НЛО, но и скептиците.

Районът над Родопите, в посока юг и югоизток от Пловдив и небето над Рилските езера винаги се наблюдава засилена концентрация на небесни тела. Според световно признатият учен проф. Петър Велинов изследването за извънземен разум не е търсене на сензация, а начин да се свържем с високо развити и интелигентни раси, които не са на територията на Земята.

Ученият от години изследва слънчеви енергии, създал теория за галактически и аномални космически лъчи в атмосферата на Земята и планетите. НЛО владеят висши технологии. Не са един и два случаи, когато те са разпрашавали американски самолети, които са ги преследвали и опитали да заловят. Освен това има много доказателства, че жителите на други планети ни наблюдават, защото според учените изчакват времето, когато да влязат в контакт с нас.

nlo-belintash_resized
Извънземни зареждат корабите си над Белинташ

Най-много извънземни има над Родопите, в областта на Белинташ и село Тополово, където е осеяно с тракийски светилища. Има доста свидетелства, че те са спирали там и са се зареждали с енергия, за да продължат пътя си във вселената. Екстрасенси от чужбина редовно посещават това място, където стрелката на компаса направо полудява от силната енергия.

Скалният феномен, смятан за обсерватория на траките, площадка на извънземни, дори за пристан на Ноевия ковчег, се извисява на 1200 м в Родопите. Разположени на 60 км в Родопите, в района на селата Врата и Сини връх. Дъновисти, туристи и ученият знаят за много разкази за Седемте рилски езера. Според тях мястото е площадка за кацане на кораби на извънземни, където има необичайно висока радиация.

Според учителя Петър Дънов под тайнственото място на Царичина е заровен специален кристал на НЛО, който пази България. Според създателя на Бялото братство в подземие се криела лаборатория на извънземните. Затова там и на още едно тайнствено място не бива да се рови. Това е Кръстова гора над Лъки. Там, според преданието е заровен част от кръста на Христос.

Заради това мястото е силно енергийно. Баба Ванга също съветваше да не се рови там. Защото има силни енергии и допирът с тях може да се окаже фатален. Подобни силна енергийна зона е гробницата на богинята Бастет в Странджа край Малко Търново и могилата Голяма косматка край Стара Загора. Също любими места за извънземни.

автор: Ани Николова

Източник: topactualno.com

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme