Най-тайнственото място на планетата: Долината на смъртта! (Тя е база на извънземни) (Видео)

Долината на смъртта е най-загадъчното място на Земята

Долината на смъртта е най-мистичното и тайнствено място на планетата. Намира се в Якутия. Става известно още през 19-ти век. Тези, които посетили мястото, за да видят защо се плашат местните срещнали смъртта. Или се разболяли тежко.

dolina-smwrt_resizedДолината на смъртта е най-тайнственото място на Земята

В центъра на Долината на смъртта се издига арка. Тя е висока колкото ездач на кон. Очевидци разкриват, че дори навън да е студено, във вътрешността й остава винаги топло.

Много местни якутски животновъди разказват доста страховити и мистериозни истории за тази тайнствена долина. Легендите се предават от стари на млади. Една от версиите на тайнствената якутска долина е, че тя е база на извънземни цивилизации.

По време на своите експедиции до там Михаил Коренцки разкрива наистина прелюбопитни неща. Там открили метал, който не можел да се надраска с нищо. Там открили и седем тайнствени обекта. Те имали доста странна форма. Около тях растителността била в огромни размери.

Много учени, които изследвали опасната област в Якутия или се разболявали тежко, или намирали по-късно смъртта си, след като я посещавали.

Изследователят Евгений Трошин разкрива също твърде интересни неща в Долината на смъртта. Той намерил останки от извънземни ракети. Но не открил тайнствените във формата на казан седем обекти, които открили преди него другите изследователи.

Има няколко версии какво всъщност представлява тайнствената Долина на смъртта в Якутия. Едната от тях е, че мястото е база на НЛО. Тази база или склад, все още не бива да бъде разкрит от човечеството.

В противен случай ни очакват доста неприятни неща. Може и да се промени целия ход на развитие на човешката история, твърдят учени и уфолози.

автор: Ани Николова

Източник: topactualno.com

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme