Лилит и влиянието й върху твоята зодия

Черната Луна, по-известна като Лилит, влияе върху характера на човека. Тя определя какви ще са неговите най-тъмни страни.

Черната Луна е проекция на най-отдалечената от центъра на земята точка на орбитата на Луната на еклиптиката – Апогей. В астрологията се приема, че това е нейната тъмна страна, която отразява окултното влияние върху човека.

Астролозите и до днес спорят за значението на Лилит върху зодиакалните знаци. Едни са на мнение, че управлява сексуалната енергия. Други ѝ отдават кармичните уроци, които всеки от нас трябва да научи в този живот, а трети я възприемат като отговаряща за пороците ни. Ако можем обаче да обобщим – Лилит означава предимно проблеми.

При всяка зодия Черната Луна се проявява различно. В коя зодия е вашият Лилит, се изчислява по сложна схема. Тя дава възможности, които всеки сам решава дали да приеме най-вече спрямо своите лични нравствени норми.

Ако успее да канализира енергията си, роденият за мошеник може да стане актьор. Мракът е заложен във вас и само ние можем да решим дали да го приемем и превърнем в нещо добро, или да му се отдадем. Ето какво носи Лилит, попаднал във всяка една зодия:

Лилит в Овен

lilit-oven_resized

Лилит носи гордост в заплашителни размери. Овните имат огромно его и са склонни да унижават хората около себе си.


В същото време изискват възхищение и похвали, които така и така никога не им се струват достатъчни или искрени. Агресивни по рождение, те са склонни да залагат на физическата саморазправа при решаването на всеки проблем.

Лилит в Телец

lilit-telec_resized

В тях е заложено едно чисто чревоугодие. Черната Луна носи и друга лоша черта за Телците – свръхматериализъм и загуба на духовното. В тях се въплъщава откровената злост и изключително чувство за собственост.


Телецът не дели – с това се приключва с житейската им философия. Ако вашият Лилит е в Телец, може да проявите страшна и на моменти – опасна ревност.

Лилит в Близнаци

lilit-bliznaci_resized

Безспорно това са едни изпечени измамници. Най-добре си боравят с информация, най-добре чуждата. Лилит в Близнаци прави тази информация преиначена, изкривена, а често става въпрос за чисти лъжи.


Склонни към измами, користни по рождение, заредени с лоша харизма – тези хора трудно ще се отърват от това, което им е писано.

Лилит в Рак

lilit-rak_resized

Черната Луна налага една вътрешна непоносимост към сериозно обвързване. Тези хора не се чувстват във свои води никъде. Това им пречи да създават дълбоки контакти и в крайна сметка се чувстват предадени от света.


Песимисти, озлобени и свръх саркастични – те прекарват живота си в градене на стени около себе си. Истинско предизвикателство е да стигнеш до тях.

Лилит в Лъв

lilit-lwv_resized

Комплексиран доминант, който най-много се страхува от това да му се присмеят. Невероятно горд и самонадеян, той често преувеличава своите сили и възможности. Обикновено става източник на нещастие за околните.


Ако види, че някой проявява силен характер и постига нещо в живота си, го мрази от дъното на душата си. Деспот по рождение, в семейството и личната си среда, както и към децата, той се отнася властно, като шеф или по-скоро – собственик.

Лилит в Дева

lilit-deva_resized

Тази персона е нервна, педантична и склонна към дълбоки депресии. Изисквания има към околните, никога към себе си.


Поради това често се оказва най-големия мързел в света. Лилит в Дева означава капризност на висота, за която не сте и подозирали.

Лилит във Везни

lilit-vezni_resized

Този човек е нерешителен и няма собствено мнение. Представите му за добро и зло са изключително размити и предпочита да придобие едно силно апатично отношение към заобикалящата го среда.


Хората с Лилит във Везни са социопати, които нямат никаква връзка с реалния свят. Живеят по собствени правила, които често се менят спрямо това как им изнася.

Лилит в Скорпион

lilit-skorpion_resized

Особено опасни персони. Те са убедени, че Съдбата си играе с тях и са склонни към самоубийства. Често се увличат по тъмното и окултното, магиите и всякакви методи за контакт с астралния свят.


Склонни са да се превърнат в изкусни убийци и маниаци, страдащи от най-различни психически отклонения. Подобни хора се поддават лесно на тъмнината и депресивните състояние.

Лилит в Стрелец

lilit-strelec_resized

Тези хора са склонни да преувеличават в невиждани размери. Всеки разказ и история, която чуете от тях, съдържа най-много 50% истина. Останалото, разбирайте всички фрапиращи моменти и суперлативи за персоната им, са чиста лъжа.


Характерни са техните нетактичност и дърдорене съсредоточено главно върху себе си. В същото време са особени моралисти, които поучават околните, в повечето случаи без никой да им е искал мнението.

Лилит в Козирог

lilit-kozirog_resized

Той е упорит, хладен и пресметлив егоист. Обожава да командва и не прощава обидите и грешките на другите. Готов е на абсолютно всичко, без изключение, за да заеме високо положение в обществото.


По пътя към върха може да остави трупове – преносно и буквално. Човекът с Лилит в Козирог погазва човешките закони в името на вродения си кариеризъм.

Лилит във Водолей

lilit-vodolei_resized

Рязък, непредсказуем, студен, конфликтен – това определено е един опак човек. Любимото му занимание, е да се присмива на мечтите на хората, като в същото време самият той е роден мечтател.


Човекът с Лилит във Водолей чисто и просто мрази света и всяко живо същество, което го населява.

Лилит в Риби

lilit-ribi_resized

Той е по-скоро самотник, защото се явява като най-положителен персонаж във Черната Луна. Липсата на градивен контакт с околните го тласка към зависимости, като наркомании, алкохолизъм, тежки психически отклонения и шизофрения. В крайна сметка всичко приключва със самоубийство. Хората с Лилит в Риби са лабилни и обсебват околните, които са приели за близки, без те реално да са такива. Самите те са обсебени от фаталистични възгледи за живота.

Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme