Изберете една двойка ангелски крила и ще разберете кой ви пази! Ето какво ви разкрива!

krile-angel-1_resized

Изберете една двойка ангелски крила и ще разберете кой ви пази! Ето какво ви разкрива!

Всички ние имаме спасители, физически и не-физически, които ни помагат по време на живота ни. Някои от тези помощници са приятели, семейство, колеги и …

Архангелите са могъщи духовни същества, които вибрират с невероятна светлина и честота. Всеки Архангел е проявление на конкретни характеристики и качества на Създателя!

Всеки един от нас е дарен с ангел-пазител, който го предпазва от опасности, беди и скърби, а когато човек съгреши, ангелът е този, който му посочва праведния път.

Изберете една двойка ангелски крила, за да видите кой архангел работи с вас точно в този момент от живота ви.

krile-angel-2_resized

. Архангел Рафаел е лечител и подпомага онези, които работят с изцелението на другите и тези, които се нуждаят от изцеление. Той е могъщ лечител на физическите болести и страдания както на хората, така и на животните.


Неговото име означава “Излекуване от Бога” и лекуващият Архангел застава до вас в момента, когато вие го призовете. Вие можете да го призовете в момента като помислите, или извикате гласно “Рафаел, моля помогни ми!” Той също така защитава тези, които пътуват често. Цветовете, свързани с Рафаел, са лилави и жълти. Използвайте анасон и лавандула, за да се свържете с него.

krile-angel-3_resized

. Архангел Михаил е защитник и главният архангел, главният пазител на Небесното Царство и главен страж на Божия закон. Той се бори с тъмнината и защитава хората.


Той ви помага и по време на прехода и растежа. Цветовете му са червени и златни. Използвайте смирна, за да се свържете с него. Счита се за магическо етерично масло в ароматерапията.

krile-angel-4_resized

. Архангел Гавриил е известен като пазител и защитник на душата. Работи с деца, раждане, комуникация и творческо писане, както и онези, които съветват други. Цветовете му са сини и оранжеви. Използвайте и/или носете жасмин, за да се свържете с него.


Към него се обръщат за помощ при дълго отсъствие на желано дете, на него се молят за нормално протичане на бремеността. Също така архангел Гавраил покровителства хората с артистични професии, журналисти, учители – всички, които работят в сферата на духовно-емоционалното и нравствено развитие, и усъвършенстване на душата.

krile-angel-5_resized

. Архангел Уриел ни помага да се свързваме с нашите предци, да носим мир и справедливост и да подпомагаме умствената яснота и намирането на решения на нашите предизвикателства. Архангел Уриел е един от най-мощните Архангели и е свързан със Светлината на Бог, която дава едно специфично осветление, когато призоваваме този Ангел за напътствие той ще донесе Божествената Светлина в живота ни, ще трансформира всички болезнени спомени и ще възстанови мира в живота ни. Той ще ни помогне да намерим вътрешен мир в себе си. Неговите цветове са кафяви и зелени. Използвайте или носете лайка и сандалово дърво, за да се свържете с него.

Източник: zajenata.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme