Според пророчествата на Едгар Кейси, изригването на Везувий заплашва американците с истинска катастрофа

vezuvii-keisi-1_resized„След 2000 години чудовището Везувий се завърна“, написа авторът на тази снимка в социалните мрежи.

Зловещият образ на озъбен череп, който се появи от пушеците на страховития италиански вулкан Везувий разбуди страховете на хората. Световните медии пък припомниха в тази връзка ужасно предсказание за Италия и Калифорния, направено от известния американски ясновидец и паралечител Едгар Кейси, известен с пророчествата си за краха на фондовата борса и Великата депресия от 1929 година.

По данни на „Российский Диалог“, Спящият пророк е предсказал, че се очаква мощно изригване на вулкана Везувий, разположен в южната част на Италия. По думите му, три месеца по-късно разрушително земетресение ще унищожи американския щат Калифорния и част от Юта.

vezuvii-keisi-2_resized

Едгар Кейси живя през средата на миналия век. Известен е с предсказанията си, направени по време на сън и записани от стенограф. Медиите често публикуват сензации, според които някои от тези предсказания се сбъдват и до ден днешен.


Кейси е автор на около 14 хиляди предсказания на най-различни теми. Доколкото ги е давал в състояние на транс, напомнящо сън, той е получил прозвището „Спящия пророк“.

Източник: blitz.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme