Този келтски хороскоп ни разби. Не сме вярвали, че може да бъде толкова точен.

horoskop-keltski_resized

Този келтски хороскоп ни разби. Не сме вярвали, че може да бъде толкова точен. Открийте само датата на раждането ви и вижте сами

Казват, че ябълката не пада далеч от дървото, но всички ли сме ябълкови дървета? Не е задължително! Това е вид Келтска астрология, която е много точна и прецизна…

Намерете вашия рожден ден по-долу и вижте в коя категория попада и какво означава:

Януари 01 – 11 Ела

Януари 12 – 24 Бряст

Януари 25 – Февруари 03 Кипарис

Февруари 04 – 08 Топола

Февруари 09 – 18 Кедър

Февруари 19 – 29 Бор

Март 01 – 10 Плачеща върба

Март 11 – 20 Липа

Март 21 Дъб

Март 22 – 31 Лешник

Април 01 – 10 Офика

Април 11 – 20 Кленово дърво

Април 21 – 30 Орех

Май 01 – 14 Топола

Май 15 – 24 Кестен

Май 25 – Юни 03 Ясен

Юни 04 – 13 Габър

Юни 14 – 23 Смокиня

Юни 24 Бреза

Юни 25 – Юли 04 Ябълка

Юли 05 – 14 Ела

Юли 15 – 25 Бряст

Юли 26 – 04 Кипарис

Август 05 – 13 Топола

Август 14 – 23 Кедър

Август 24 – Септември 02 Бор

Септември 03 – 12 Плачеща върба

Септември 13 – 22 Липа

Септември 23 Маслина

Септември 24 – Октомври 03 Лешник

Октомври 04 – 13 Офика

Октомври 14 – 23 Кленово дърво

Октомври 24 – Ноември 11 Орех

Ноември 12 – 21 Кестен

Ноември 22 – Декември 01 Ясен

Декември 02 – 11 Габър

Декември 12 – 21 Смокиня

Декември 22 Бук

Декември 23 – 31 Ябълково дърво

Плачеща върба – Красиви, но меланхолични. Изпълнени с любов, обичат да мечтаят, винаги честни до болка, Разбират другите. Трудно живеят с взискателни хора, имат добра интуиция и винаги са готови да обичат.

Орехово дърво – Някак си странни, пълни с контрасти и сенки, агресивни, често егоистични. Но също така и благородни, добросърдечни и много амбициозни. Не винаги се харесвате на околните и сте труден партньор за севместен живот, но това не пречи да ви се възхищават.

Офика – Чаровни, имат много таланти. Обичат живота и са много независими. Имат добър вкус, страстни, емоционални, добра компания са, но трудно прощават.

Топола – Смели са само тогава, когато е необходимо. Не много уверени, придирчиви и често самотни. Могат да таят дълбоко в себе си силен гняв. Артистични, добри организатори и като цяло надеждни партньори.

Бор – Обичат шумните компании. Силни духом, обичат комфортния живот. Влюбват се лесно, но и бързо им минава. Добри спътници в живота. Отказват се лесно,ако изникнат непредвидени трудности.

Маслина – Обичат светлината, топлината и слънцето. Много барансирани, избягват агресията. толерантни, спокойни и много силно развито чувство за справедливост. Не ревнуват и обичат да прекарват свободното си време с изтънчени хора.

Дъб – Чувствителни, силни духом и много независими. Не обичат промените. Стъпили здраво на краката си знаят, че всичко зависи от тях.

Кленово дърво – Със сигурност не са обикновени хора. С много богато въображение, силни духом и много оригинални. Уверени в себе си. И мат ненаситен глад за нови и нови преживявания.

Липа – Не обичат конфликтите и стреса. Не са мързеливи, но могат да не правят нищо. Приемат философски това, което им сервира животът. Лоялни, но могат да бъдат много ревниви.

Габър – Имат добър вкус, не са егоистични, обичат да правят живота си удобен, но по принцип водят дисциплиниран живот. Притежават вътрешна красота, която се забелязва от другите. Търсят емоционалния партньор в живота си. Необичайни любовници. Много съвестни.

Лешник – Очарователни, знаят как да направят добро впечатление. Разбиращи хората около себе си. Честни, защитават почти винаги някаква социална кауза. Много толерантен партньор. Имат изключително точна преценка за всичко.

Ела – Имат изключителен вкус, обичат красотата. Упорити са, амбициозни, честни и трудолюбиви. Имат много приятели и много врагове.

Смокиня – Силни, своеволни и много независими. Не обичат чуждото мнение и трудно приемат аргументите на събеседниците си. Обичат живота, семейството си, децата и своите домашни любимци. Не държат много на приятелствата си.

Бряст – Любезни, скромни, не са склонни лесно да прощават грешки – свои или чужди. Трудно се подчиняват и изпълняват заповеди. Не обичат критиката. лесно вземат решения, отнасящи се за другите.

Кипарис – Силни, всичко вземат на мускули. Приемат лесно това, което им поднася живота. Оптимисти, обичат парите. Мразят самотата. Страстни любовници.

Кестен – Имат силно чувство за несправедливост, лесно раними, често се чувстват недоразбрани. Дипломати, имащи високо мнение за себе си. Със сигурност правят впечатление още от първата среща.

Кедър – Много активни, приятелски настроени, обичат лукса. Винаги в добра форма и никога не се интересуват от мнението на другите. Приспособяват се към всякаква среда.

Бреза – Скромни, непретенциозни, не обичат разточителството. Обичат природата и усамотението, мразят вулгарността. Липсва им страст, но с много богато въображение са.

Бук – Имат добър вкус, но са склонни да бъдат повърхностни. Материалистичния им подход неведнъж е създавал проблеми на тях и хората около тях. Лидери. Да намерят правилният спътник в живота е една от предпоставките за техния успех.

Ясен – Импулсивни и много взискателни. Трудни характери, много амбициозни и упорити. Имат проблеми да слушат идеите на другите, но са дълбоко загрижени за благосъстоянието на хората.

Ябълка – Леки и очарователни. Вие винаги сте в центъра на събитията, обичащи и искащи да бъдат обичани. Имат широк мироглед за живота. Много чаровни.

Източник: zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme