Подгответе се за новата седмица с нумерологичния хороскоп до 20 август

horoskop-cisla-3ru_resized

За да научите какви промени ще настъпят в живота ви между 14-ти и 20-ти август според нумерологията, е нужно предварително да изчислите своето лично число. То е едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако при сборуване на числата стигнете до 11 или 22, не бива да ги редуцирате до едноцифрени числа, тъй като в нумерологията те заемат ключово място и трябва да си останат така. При всички останали случаи обаче се налага да продължите да събирате числата до получаване на число от 1 до 9.

Ето и един пример! Ако вашата дата на раждане е 10-ти юни 1953 година, то следва да извършите събиране на цифрите на деня (1+0=1), месеца (той си остава 6), а след това и на годината (1+9+5+3=9).

Така ще стигнете до числата 1, 6 и 9, чиито сбор прави 16. В този случай трябва да разбиете това число на 1 и 6 и да ги съберете още веднъж до получаването на едноцифреното лично число 7.

1. Бъдете честни за чувствата си

Тази седмица ще сте много заети. Причината е, че връзката ви изисква повече внимание от преди. Периодът ви дава шанс да отделите специално време за любимия и за любовта в живота като цяло. Колкото по-честни сте за чувствата си, толкова повече романтични преживявания ще привлечете. Кажете Не на егоистите и безразсъдните хора в живота си. Знаете добре от какво имате нужда и поемате в посоката, която работи най-добре за вас.

2. Има светлина в тунела

Най-после излизате от дълъг период на трудности и неразбории в живота си. Дните все още може да са тъмни и изпълнени с не чак толкова приятни събития, които ще пречат на дългосрочните ви планове. Въпреки това в края на тунела се вижда светлината. Добрите приятели и разширяващият се социален кръг ще ви донесат много щастливи моменти и ще ви предложат повече възможности. Забавлявайте се и създавайте контакти, които ще са ви от полза за в бъдеще. Приемайте всяка покана за излизане, дори да искате да си останете вкъщи.

3. Пуснете се по течението

Тази седмица поставя началото на ситуация, която ще ви заведе до място, което е много по-добро, отколкото бихте могли да си представите. Оставете страховете в миналото и позволете на по-висшите сили да насочват действията ви. Най-ироничното ще е, че ще бъдете най-успешни, когато се откажете от нуждата да контролирате. Не реагирайте емоционално на стреса, защото това няма да е във ваша полза. Дишайте дълбоко и останете в центъра на нещата.

4. Гъвкави и фокусирани, вие сте способни на всичко

Тази седмица ще сте особено целенасочени. Това ще ви помогне да завършите плановете си и да спазите ангажиментите си. Ако определена идея или маниер за поведение ви обсеби обаче, ще имате проблеми. Бъдете гъвкави и заложете на иновативните решения – това е ключът към успеха. Споделете съкровените си чувства с човек, на когото имате доверие. Той или тя ще ви помогне да останете фокусирани и да видите нещата по-реалистично. Намерете време да се отпуснете и да си починете от натовареното ежедневие.

5. Ще сте магнетични и обаятелни. Ще постигате всичко с лекота

Тази седмица ще привличате повече внимание, така че се облечете добре и бъдете готови да споделяте интересите си. Времето е идеално за големи събирания и споделени дейности със семейство или приятели. Пътуванията за удоволствие също са подходящи. Личният ви магнетизъм е силен и ще можете да привлечете съмишленици с малко усилия. Говорете по-малко и слушайте повече – така ще направите наистина добро впечатление.

6. Трудно съчетавате своите и чуждите интереси

Тази седмица ще сте особено заети. Истинско предизвикателство е да балансирате между собствените си тревоги и потребностите на околните. Някои от вас се нуждаят от промени в близките отношения. Това обаче може да ви изиграе лоша шега и да доведе до нежелани отрицателни последици в личните отношения. Бъдете бдителни за ситуациите, в които статуквото може да бъде нарушено. Не се ядосвайте прекалено на неочакваните промени в графика. Най-добре се пуснете по течението.

7. Простите удоволствия са по-стойностни от материалните неща

Имате силна нужда да направите добро впечатление. Трудно е днес да реагирате на ситуациите така, както сте го правили в миналото. Промените не трябва да развалят щастието ви. Материалните неща невинаги са най-важната мярка за успеха и щастието. Съберете се с приятни хора и се насладете на простите удоволствия, като добра храна, хумор и споделяне на приятни спомени. Приемете помощта, когато ви се предлага. Не е нужно всичко да вършите сами.

8. Потопете се в рутината

Чувствате се особено неспокойни и разпръснати тази седмица. Това не трябва да бъде проблем, ако направите всичко възможно, за да спазите ангажиментите си и да споделите на околните, ако ситуацията се промени по някакъв начин. Хората ви влизат в положение, ако ги държите в течение. Не се колебайте да молите за помощ, когато сте претоварени или затруднени. Времето е подходящо да ходите на гости на хората, които харесвате.

9. Отворете сърцето си за света и щастието в него

Вие сте във вихъра на живота и в същото време продължавате да се чувствате изолирани и самотни. Загубата на любов или човек, заминал надалеч, ви отвличат от потенциално щастливите времена, които са точно пред вас. Знаете как трябва да стават нещата и не приемате промените. Колкото повече отваряте сърцето си, толкова повече интерес ще предизвиквате у околните.

11. Усмивката не трябва да слиза от лицето ви

Тази седмица ще ви се наложи да се справяте с многобройните искания в работата, от страна на приятели и семейство. Приемете задълженията си с хумор и положително отношения, иначе сте загубени. Ограниченията, които ви налага живота, не трябва да бъдат източник на възмущение или чувство на неудовлетвореност. Най-важното е щедро да споделяте времето си и да се отнасяте с другите с открит и грижовен начин.

12. Удоволствията ще носят силни емоции

Наслаждавате се на една изключително креативна седмица. В нея ще се преплитат удоволствия от най-различен аспект – от успехи в работата до прекрасна храна на масата. Емоциите могат да достигнат своя пик. Това няма да е нещо лошо. Чувствате се по-привързани към онези, които обичате. Съзнанието ви се отваря за нови хоризонти. Контактувайте с хора, които ги е грижа за вас.

автор: Пламена

Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme