Странен водопад от мъгла се появи на канадски остров (Видео)

kanada-vodopad-mwgla-1_resized

Невероятно природно явление беше заснето с любителска камера от случаен очевидец на събитието, който впоследствие побърза да качи сензационното видео и във виртуалната мрежа, където за броени часове то беше гледано от стотици хиляди хора от цял свят.

Необикновеното явление е наблюдавано на един канадски остров, където то се появява за минути и предизвиква оправдания ужас на местните жители, които впоследствие заявяват, че никога до този момент не са ставали свидетели на нещо подобно.

Операторът на едноминутния клип е на разстояние няколкостотин метра от страховитата стена от мъгла, която се спуска над района подобно на гигантска вълна цунами. Времето е ясно и слънчево и това още по-силно контрастира с необикновения феномен, който бавно се приближава към камерата от далечината. На видеото ясно се вижда също така и как един автомобил се появява от вътрешността на гигантската стена от мъгла, движейки се по пътя. Впоследствие мъглата е оприличена на огромен водопад или снежна лавина.

Самите кадри са заснети на най-големия канадски остров Нюфаундленд, разположен по източното крайбрежие, чиято площ е почти колкото тази на България. На острова се намира също така и най-източната точка на страната – нос Спиър.

Източник: chudesa.net

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme