Мъже в черно

Мъже в черно…

Идеята за НЛО, обяснени като извънземен живот от друга планета, изглежда проста за модерните хора, но е сравнително нова и произлиза от множество очевидци на летящи чинии между 1940 и 1960 г. Хиляди сигнали за НЛО са записани през последните 50 години и в голяма част от тях присъстват мъжете в черно. Те са хора или извънземни, облечени в черни костюми, които са наранявали или измъчвали очевидци на НЛО, за да си мълчат за видяното.

smwrt-istorii-2_resized

В повечето случаи мъжете твърдели, че са правителствени агенти, но мнозина смятат, че всъщност са извънземни. 


Очевидци описват мъжете в черно като ниски на ръст с много тъмни и мрачни лица. Те винаги разполагали с много подробна информация за човека срещу тях, все едно са го наблюдавали от дълго време.

Също така изглеждали объркани от всекидневни обекти като моливи, прибори за хранене и храна и говорели на жаргон. Мъжете се идентифицирали с документи, но по-късно се оказва, че такива хора няма или са мъртви. Друга характеристика на загадъчните същества са широките им усмивки и смущаващо кикотене.

За феноменът често се съобщава след 50-те години, но изследователи като Джон Кийл откриват прилики между мъжете в черно и по-ранни демонични прояви. Кийл предлага, че съществата са модерна проява на същия феномен, който по-рано е описван като дявола или срещи с феи.

Терминът „черния мъж“ векове наред се използва за Дявола. В модерната история друг феномен, известен като Ухиления човек, също се причислява към мъжете в черно и множество събития от паранормално естество. Тези създания са по-големи и са характеризирани с широко усмихнато лице.

В повечето случаи хората описват странно усещане, че не могат да се фокусират върху Ухиления мъж. Предполага се, че усмивката е опит на извънземните да успокоят хората и да не ги разстройват, но всички очевидци ги описват като изключително зловещи.

http://iskamdaznam.com

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme