Пророчество на Ванга: Дънов ще се прероди през 2014 г.

dwnov-prerazdane-2014_resized

Добри дни за България след 2015 г. предрича един от най-големите пророци и духовни учители у нас – Петър Дънов. Създателят на Бялото братство прави сензационно предсказание за бъдещето на страната ни след 2000 г. още преди Втората световна война, която също е предречена от него. Според Учителя България ще започне да се въздига след неговата 150–годишнина, която отбелязахме 2014 година.

„Век и половина откакто сега съм се появил на света, идват нови светли дни. Аз ще се преродя пак в България и заедно ще направим родината единна държава, която ще играе важна роля в един по-добър свят, белязан от промените с епохата на Водолея”, казва на учениците си Дънов. Пророчеството му е запазено в книгите за него и е светъл лъч за всички последователи на Бялото братство. Именно затова всички те отпразнуваха подобаващо 150-та годишнината от раждането му и сега вярват, че скоро Учителят ще се прероди.

Петричката ясновидка Ванга също е предсказала приживе повторната поява на Дънов на този свят. Според нея това щяло да се случи именно през 2014 г. след много лоши дни за България, в които хората ще са загубили надеждата. Именно тогава пак щял да се появи Учителя, за да върне вярата на българите и да ги учи как да живеят в новия по-добър свят.

За тежки катаклизми говори и самият Петър Дънов. Според него най-тежко щяло да бъде в първите 20-ина години на новото хилядолетие, когато и природата, и всички твари щели да преживеят катарзис, който обаче щял да е свързан с големи катаклизми. „Който мисли, че по-лошо няма и не се поправи, ще види, че по-лошо има и ако не се поправи, няма да оцелее”, учи последователите си как да преживеят тежките дни създателят на Бялото братство.

Според неговото пророчество катаклизмите ще причинят наистина смъртта на много хора и ще ранят мнозина, но пък това било неизбежно, за да промени човечеството мисленето си. Все пак той предрекъл, че българите като нация ще се запазят и укрепнат и ще имат решаваща роля в започването на големи проекти, важни за целия свят.

Петър Дънов предрича, че около 7000 адепти и високоразвити същества ще се родят със специална мисия до края на 2000 година в славяноезични страни и ще са готови да изпълнят мисията си да променят света към по-добро към 2015-2020 г. Те щели да подпомогнат с примера на личните си дела развитието на новите ценности, които хората трябва да усвоят. Той също така предрича, че народите ще сключат нов завет за взаимопомощ, обединение и мирно братство, като съветът, на който ще се изготви той, ще се проведе в София. Наред с това споменава, че България е втори Йерусалим и че новата книга на духовните повели и принципи, новата Библия, по която ще живеем, ще бъде написана първо на български език.

Дънов има едно странно и не особено приятно пророчество за България. То е свързано с това, че тежките дни за страната ни ще приключат и когато бъде откъсната част от територията ни, което щяло да стане след серия земетресения навсякъде по света, и у нас. Според учениците му става дума именно за ежедневните трусове по цялата планета от декември досега.

„Народностната ни карма ще приключи, когато парче земя се откъсне от България. Горчива орис. Едва подир това ще настъпи известно благоденствие за изстрадалия народ. Като от нищо в най-трудното време ще се появят достойни и честни хора, които ще мислят за страната си и за хората й, а не за това как да откраднат за себе си. Българинът е склонен към леност. Обогати ли се материално, забравя духовното. Тъй е и при другите народи. Затуй сме в недоимък. Но този период няма да е безкраен. Кармата ни най-сетне ще свърши. Предстои да станем като Швейцария, та и повече“, предрича Учителят, а думите му са повторени и от другата голяма наша ясновидка Слава Севрюкова.

Източник: svetovnizagadki.com

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme