Разберете посоката си в бъдеще с това бързо гледане на карти!

karti-gledane-bwdeshe_resized

Бърз поглед на няколко карти може да ви ориентира за посоката, към която трябва да поемете, за да срещнете по-малко трудности в бъдещето. За това предсказание трябва да се водите единствено от личната си интуиция.

На снимката са 6 карти. Трябва да ги огледате добре около минута, след което да изберете по интуиция една от тях. Когато изберете, погледнете срещу описанието на съответната карта – това е съветът, който получавате от съдбата.

Дама купа – предстоят проблеми в отношенията с близките ви хора. Мирният период ще направи място на сериозни скандали, от които няма как да избягате. Въпреки че това ще ви стресира и напрегне, необходимо е да се овладеете. Възможно е конфликтите да се запалят, защото трябва да направите избор, който отдавна отлагате.

Поп купа – Плановете ви имат нужда от преразглеждане, защото някои от желанията ви са толкова далеч от реалността, че нямам никакъв шанс те да се реализират някога. Разделете се с притесненията си и започнете да действате, ако искате да постигнете нещо както в работата, така и на любовния фронт.

Вале купа – Нерешителността и колебанията са ви завладели напълно. В бъдеще не е препоръчително да се включвате в чужди спорове и конфликти. Концентрирайте се върху собствения си уют и спокойствие, като е нужно да оформите ясни цели, които да следвате.

Вале каро – Това, което искате, е точно пред очите ви, но вие не го виждате, защото прекалено силно се влияете от мнението на околните. Не се оставяйте на другите, които ви карат да вярвате, че се стигнали границите на своите възможности. Мечтайте и действайте по-смело и пред вас ще се открият нови хоризонти.

Поп каро – Надеждите ви в последно време са станали прекалено нереалистични. В бъдеще ще е по-добре да разсъждавате по-разумно относно целите си. Ако искате мечтите ви да се сбъднат, бъдете по-самостоятелни и не разчитайте единствено на чуждата подкрепа. Доверете се на собствените си сили, за да се развиете успешно.

Дама каро – Парите са на път. В бъдеще ви очакват няколко бързи, но за сметка на това не много големи печалби. Погрижете се за себе си и пазарувайте, защото скоро няма да имате финансови проблеми. Взимайте решенията сами и не се влияйте от съветите на околните.

автор: Antonia Rumenova

Източник: sanovnik.bg

 

 

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme