Извънземни провеждали опити с мъж от Якутия?

ykutia-izvwnzemni_resized

Всеки втори човек в Якутия е ставал свидетел на странни и необясними явления. Това твърдят жителите на едно от най-загадъчните и студени кътчета от планетата.

Вече години наред населението на Република Саха се сблъсква с мистериозни същества, които уфолози и мистици се опитват да разгадаят безуспешно. За една от тези загадъчни срещи разказва и потребителка на руски сайт за паранормални активности.

Случаят, който тя споделя, е от Сунтарски район и по думите ѝ е станал през 2009 година. Тогава местен жител започнал да разправя на свои познати, че е бил посещаван от извънземни. Първата му среща с инопланетяните се осъществила една нощ, когато се прибирал вкъщи.

Докато вървял, мъжът видял бяла светлина, а след това се почувствал в безтегловност и загубил съзнание. Когато отново дошъл на себе си, имал смътен спомен, че огромни същества с неясни силуети са се движили около него. После той намерил по тялото си няколко червени точки, които образували триъгълник.

След този случай мъжът опитал да разкаже за преживяването си на свои познати, но никой не му вярвал. Всички били готови да забравят за разказите му, когато обаче отново се случило нещо странно с този човек. Докато се веселял една вечер със свои приятели, той изчезнал внезапно и после никой не го видял две седмици.

След като отново се появил, изглеждал в доста лошо физическо състояние и състарен с двадесет години. Той почти не комуникирал с хората и постоянно повтарял, че скоро ще издъхне, тъй като извънземните са провеждали опити с него и жизнените му сили са изчерпани.

ykutia-izvanzemno-2_resized

Заедно с това обаче странният мъж започнал да демонстрира необикновени умения, които досега нямал. Всичко това много забавлявало приятелите му, но когато състоянието на мъжа се влошило още повече и той постъпил в болница, се стреснали.

От ден на ден той изглеждал все по-зле, но лекарите не могли да направят нищо, за да му помогнат. Оставало единствено да го изпишат от болничното заведение. Малко след това никой повече не чул нищо за него.

Мнозина смятат, че е починал някъде, но други разказват, че разправял странни неща, малко преди да изчезне и сигурно отново е бил похитен от извънземни. Трети пък твърдят, че след изчезването му понякога в пустия му дом се появява странна светлина и от прозореца се вижда движещ се силует.

автор: Кристина Черникова

Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme