Казахстански учен: Котките са камери на извънземните

kotki-izvwnzemni_resized

От незапомнени времена някои цивилизации са смятали, че котките са същества, чрез които извънземните наблюдават Земята. Макар днес тази теория да звучи повече от налудничаво, все още има уфолози, които я подкрепят. Сред тях е и казахстанският биолог Тимур Байсалов.

Идеята, че котките представляват своеобразна камера за наблюдение над хората, не е моя. Това твърдение е много добре описано в книгите на Лобосанг Рампа. Аз също имам свое мнение за него, но информацията не е никак безобидна, коментира казахстанският учен в интервю за paranormal-news.ru.

Според някои легенди, които се носят на нашата планета от столетия, котките са добронамерени създания, които в началото са населявали чужда планета.

По-късно обаче те се преместили на нашата, придобивайки формата на пухкави създания, към които човекът лесно да се привърже. Говори се, че тяхната мисия е да наблюдават делата на земляните и да предават получените послания. Но те правят всичко това, единствено за да променят света ни и да ни направят по-добри един към друг.

За руския сайт Байсалов заяви също така, че извънземните отдавна живеят сред нас, макар и повечето от земляните да не си дават сметка за това. По думите му това са световноизвестни хора, които са напълно наясно със своя произход, както и с мисията си на Земята.

автор: Кристина Черникова

Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme