Учените се опулиха: Откриха древни хора в египетските пирамиди! (Още мистерии+снимка)

Египетските пирамиди са едно от чудесата на света

Египетските пирамиди са може би най-значимото постижение на древния свят! Мистериите около тях не свършват.

heops-piramida-1_resizedХеопсовата пирамида крие много тайни

Учените, спонсорирали и оборудвали с последна дума на техниката тези гиганти, за да ги изследват. В момента пирамидите в Гиза са подложени на денонощно наблюдение и сканиране.

Топлинните скенери, последен писък на модата, непрекъснато отчитат температурата в различни точки на скалните монументи.

Целта на експеримента е да се засекат температурни различия. Аномалиите в градусите ще помогнат на спецовете да посочат нови и неизследвани камери в огромните древни паметници.

piramida-humanoid-2_resized

Ето го хуманоида, засечен в пирамидата

Изследователите открили три блока в основата на Хеопсовата пирамида. Те излъчвали топлинна енергия, за всеобщо изумление.

Изследователите заявили, че те не се нагряват от слънцето. Само че самите те излъчвали силна топлинна енергия. И били в силен контраст с останалите камъни в пирамидата.

Но експертите открили още по-изумително откритие. Те, със свръхмодерната техника открили и тунел, който бил много тесен. Той водел до трите блока на пирамидата, които излъчвали топлинна енергия.

„Горещите блокове” се намирали пък много навътре в основата на древния паметник.

Още по-изумителното в това изследване бил факта, че тунела нямал излаз. Той бил зазидан от гигантските блокове и нямал нито вход, нито изход.

По време на сканирането учените се натъкнали на още по-голяма мистерия. И тя била хуманоид, който се движел по тунела. Буквално след секунди обаче фигурата се изпарила.

След това откритие учените останали като гръмнати, напълно опулени от това, което „видели” с помощта на супер модерната техника.

Науката няма рационално обяснение на това невероятно чудо. Но уфолозите считат, че в пирамидите е активиран древен реактор. Или никога не е спирал да работи.

Според смелата теория пирамидите са построени от извънземни или наследници на Атлантида. И в тях продължава да живее нещо или някой. Особено след последната засечена аномалия!

автор: Ани Николова

Източник: topactualno.com

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme