Последното пророчество на Джуна за 2017: Шокът е огромен!

Джуна прави последното си пророчество за 2017 година

Джуна умира през 2015 година. Но тя е велик пророк, мистик, астролог и лечител. Тя е почетен академик на 129 академии в света. Има длъжност генерал-майор от медицинската служба. Малко хора знаят, че великата Джуна е вицеканцлер на Международния университет за комплиментарна медицина.

dzuna-dzuna_resizedДжуна прави впечатляващо точни пророчества

Според великата гадателка санкциите от Запада ще паднат тази година. И Русия рязко ще дръпне напред. Според нея настоящата финансова криза ни е дадена за урок. За да обърнем внимание повече на духовното, а не на материалното и на вещите.

Великата лечителка твърди, че всеки, който е благодарен на Бога и обръща внимание вътре към себе си, ще е добре. Тя съветва да се живее в любов и прошка.И да не се поддаваме толкова на материалното. Да търсим това, което ни извисява духа, а не тялото.

Човек е сляп на Земята. Идва тук, за да се натовари с духовен багаж, нищо материално не отнася след смъртта си.

„Най-важното е да обърнете внимание на душата си! Ако живеете в хармония със себе си и света и обръщате повече внимание на духовното и благодарите на Бог, материалните неща сами ще дойдат!

Според руската гадателка Русия и САЩ няма как да се сближат.

Защото първата държава е силно материална. А Русия е духовна. Но до военен конфликт между двете няма да се стигне. Няма да има и сблъсък и през идните години. Джуна е категорична, че за Русия идват много добри времена.

„Всичко е в нашите ръце! Животът, който водим, така и съдбата си. Просто трябва да проникнем дълбоко в себе си. Отговорите са вътре в нас, просто трябва да се зададат правилните въпроси”, често повтарял руския феномен.

автор: Ани Николова

Източник: topactualno.com

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme