Миролюб Петрович: “Сърбите са изгубено еврейско племе!”. И още 9 негови теории на конспирацията

Противоречивият доктор по философия и директор на Центъра за природни науки в Белград д-р Миролюб Петрович по YouTube и на срещи из цяла Сърбия разпространява идеи, които не престават да шокират – относно политически, религиозни, морални, практически и всякакви други теории на конспирацията.

Голямо внимание предизвика идеята му за възстановяване на Душановото царство и наказването на престъпниците според законите на Стефан Душан (бел. Прев. Стефан Душан – е средновековен сръбски владетел от 1331 до 1355 г., създател на Душановото царство през 1346 г. По негово време Сърбия достига предела на своето териториално разширение. Стефан Душан издава Душановия законник, свидетелство за правното уреждане на обществения живот на Балканите през средните векове.)

За Ислямска държава Петрович твърди, че се води от хора, които „могат да решават проблеми“, той се противи на ваксинирането и на училищното образование на децата. Твърди, че сърбите са изгубено еврейско племе, проповядва за оковаване и клане на дилърите на наркотици и на „сатанистите“…


Ето и още няколко негови теории:

 

  1. Европейският съюз насърчава сатанизма и унищожаването на човека

‚Европейският съюз насърчава сатанизма и унищожаването на човека. Населението почти изцяло се е пренесло по градовете, а остават огромни пространства с необработваеми земи, в които никой не живее. Това е сатанизъм, това е разрушително“ – твърди Петрович.

  1. Петрович пусна нов модерен превод на Светото Писание с намерението всеки да го прочете. Той вярва, че Бог ще помогне на сръбския народ за възстановяване на Душановото царство.

– „Всеки, който се съпротивлява на властта, се съпротивлява на Божия ред, защото Бог е поставил всяка власт“.

  1. Той твърдо вярва, че светът е на прага на нова война и че ни чакат тежки времена.

„Ние утре няма да имаме какво да ядем, защото всички семена, които се произвеждат са стерилни и ще трябва да ги купуваме от международните ни господари. Хората ще бъдат превърнати в наркомани, които да се манипулират по-лесно. Ще ги дрогират и с музика и неморални жени, за да разбият семействата“.

  1. Сърбия е окупирана държава под контрола на господари в сянка.

„Какъв „Южен поток“?! Не е в интерес на Сърбия да бъде енергийно зависима от чужди фактори“.

  1. Кой управлява света?

Най-напред това е бил Египет, после Стоунхендж, друидите, евреите, Мойсей, днес това са масоните и римокатолическата църква.


  1. Кой управлява Сърбия?

Управляващите политически структури в Сърбия са само пионки, които някой мести.

„Аз вярвам, че конфликтът между Джинджич и Слободан Вуксанович е конфликт, в който масоните опитаха да овладеят тогава управляващата Демократическа партия, но не успяха“. (бел. Прев. Сръбският министър-председател Зоран Джинджич бе застрелян през 2003г.)

  1. Ракът и други болести може да се лекуват по природен начин

„Здравите хора, които консумират до 12% бакалски продукти, няма да имат здравословни проблеми, но най-добрата храна са суровите растителни продукти“.

  1. Лечение на депресията и други психосоматични болести по природен начин.

„Съвременната медицина дава на лудите таблетки, за да ги държи в несвяст, да са тихи и да вегетират, но така не може да ги излекува. Човекът, в действителност, е в състояние на депресия, защото те не спазва моралния закон.“

  1. Хомосексуализмът е болест

„Ние с ума си можем да контролираме половите си контакти. Тези, които не могат – приличат на животните.“

 

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme