Тези билки записани в библията, лекуват всички болести

Тамянът може да се използва при тревожност и разстройство

Със сигурност фактът, че тези билки са записани в библията, не е никак случаен.

bilki-tamian_resized

Според запознати, тези билки лекуват всички болести. Единственото нещо, с което не са в състояние да се справят, е смъртта.

Факт е също така, че всички билки споменати в библията, се използват и до днес, макар да са минали толкова много години.

Ето кои са тези билки и за какво можете да ги използвате:

Тамян
Той има мощни лечебни свойства при тревожност и безпокойство. Освен това цери успешно различни видове възпаления, инфекции, кожни проблеми, повишава имунитета и намалява значително белезите и акнето.

Чесън
Още от древни времена евреите вярвали, че този продукт увеличава мъжествеността.

Те го консумират в петък, тъй като се смятало, че изсветлява кожата на лицето, увеличава спермата, загрява тялото, премахва ревността и убива паразитите.

И до днес се вярва, че предпазва от рак и увеличава имунитета.

Горчица
Към днешна дата тя се използва за облекчаване на мускулни болки, трихофития, псориазис, контактен дерматит и респираторни разстройства.

Мента
Отлично средство за подобряване на храносмилането, освежаване на дъха и почистване на небцето. Редица изследвания сочат, че ментата успокоява успешно и гаденето.

Анасон
Още в древни времена анасонът бил много ценен. Той дори се използвал като разменна монета и средство за плащане на данъци в Палестина, пише zajenata.bg.

автор: Дани Петрова

Източник: topactualno.com

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme