Пророчицата от Златица: Предстоят 2 г световна криза

stanka-prorocica_resized

Станка Ангелова, известна като ясновидката от Златица, която предсказва политическото бъдеще на България, заяви, че само ако изберем жена за президент, у нас ще се живее по-добре.

Това се е казвало още е пророчествата на баба Ванга и ако българите приемем тази идея, сътресенията във всяко отношение ще започнат да се решават.

За предстоящите президентски избори пророчицата каза, че ще има две жени, които ще са силни конкурентки, но отказва да каже точни имена, защото в миналото е била заплашвана от хора, свързани с нейните предсказания.

Пътят за по-добро бъдеще на България е свързан и със затопляне на отношенията с Русия, която ще ни помогне да се справим с предстоящия кризисен период.

Ясновидката от Златица предвещава и сериозна криза от тази година до 2018-та, която ще се усети в цял свят. За България обаче това ще е шанс да тръгне напред. Станка Ангелова казва, че населението в страната ни ще се увеличи, като много от сънародниците ни се върнат в родината.

Трета световна война пророчицата е убедена, че няма да има, но ще сме свидетели на нови терористични атаки, заяви тя пред вестник Шоу. В следващите години ще плъзне нов вирус, който ще убие много хора.

Разцепването на ДПС и отделянето на Лютви Местан от партията пророчицата определи като театър, а истинската причина за конфликта между Доган и Местан е личностна криза между двамата.

За турска намеса в политиката на България обаче не може и да става дума.

В годините напред ни очакват много изпитания – дори кармичната карта на България е предопределена с много препятствия. Всичко, през което преминем обаче, ще бъде за добро и ще ни направи по-мъдри.

Политиците не само у нас, а и по-цял свят ще улегнат и ще започнат да ни водят по нов и по-мирен път.

автор: Antonia Rumenova

Източник: sanovnik.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme