Свекървище според зодията! Вижте ужаса, който ви очаква

svekwrva-zodia_resized

Майката на избраника ви – този така неприятен фактор, неизменна част от живота на всяка обвързана жена. Войната между свекърва и снаха е станала пословична и за нея се разказват не една и две страшни истории.

Най-добрата идея за всяка млада дама е да намери общ език със свекървата. Успеете ли да я привлечете на своя страна, синът ѝ ще е завинаги ваш.

Което също невинаги е най-добрата идея, но за това друг път. За да избягвате конфликтите, е най-добре да се запознаете с характера на всяка свекърва според нейната зодия. Вижте в галерията горе какво казват астролозите по темата.

1. Овен

Това определено е свекървата мечта. Тя няма търпение някоя девойка да предложи да вземе сина ѝ, защото пред нея има толкова по-забавни неща и час по-скоро иска да се отърве от грижите за отрочето си. Тя ви дава всичкото време и пространство, от което се нуждаете, дори да смята всяка ваша крачка за грешка. За да ви уважава, просто бъдете щастлива и целеустремена.

2. Телец

Тук се сблъсквате с човек на крайностите. Свекървата Телец или ще се влюби във вас от пръв поглед, или ще ви намрази завинаги. Средно положение няма, така че не се и опитвайте. Семейството за нея винаги е на първо място. Поради това тя е готова на всичко, за да бъдат всичките му членове щастливи.

3. Близнаци

Никога няма да разберете какво точно таи към вас. Свекървата Близнаци винаги е преизпълнена с емоции. Тя мисли много и, за ваше съжаление, говори поне двойно повече. Шегите ѝ ви допадат, но мълчанието ви я отегчава. Тя ще иска да правите неща заедно, да я запознаете със свои приятелки, дори да отидете на клуб – важното е, че не я карате да се чувства стара.

4. Рак

Жените от тази зодия приемат майчинството като мисия на живота. Колкото и да се стараете, тя винаги ще ви мрази – примирете се. Вие просто сте омразната жена, която отмъква отрочето ѝ и това е. Свекървата Рак обаче никога няма да покаже омразата си явно – тя винаги ще е мила. Старайте се и вие да сте такава. Искайте ѝ съвети, говорете си за рецепти и никога, абсолютно никога не критикувайте сина ѝ.

5. Лъв

За да спечелите уважението ѝ, ще трябва да се отнасяйте се към нея като към кралица. Причината е, че самата тя се има за такава. Нужно е непрестанно да демонстрирате своето възхищение и да ѝ правите комплименти за всичко – както за външния вид, така и за всичко останало, за което можете да се сетите. Направите ли го, вече сте спечелили сърцето ѝ, а в комплект с него – и сина ѝ.

6. Дева

Тя може да е много мила и добра, но в някои случаи тя не прави разлика между това да помага и да управлява живота ви. Грижовни, честни и умни, тези свекърви могат да са в същото време изключително раздразнителни и емоционални. Заредете се с търпимост, защото тя ще критикува всичко, което правите. Не правете никакви изненади и винаги показвайте благодарност. Почувства ли се оценена, тя ще направи всичко за вас.

7. Везни

Жените от тази зодия по принцип се славят като най-пламенните защитнички на брака. Поради това свекървата Везни с нищо няма да застраши вашия. Тя никога не досажда и не дава съвети, но очаква да сте перфектна във всяко едно отношение. Ако не знаете как се прави нещо, тя ще ви помогне – просто попитайте.

8. Скорпион

Тя обича да контролира. Всичко трябва да се развива така, както свекървата Скорпион очаква. Ако това става, тя ще е кротка и добра. Ако ли не, то вие ще имате нещастието да разберете, че всички зли истории за свекърви са се появили именно заради нея. За да се справите с това чудовище, просто ѝ позволете да мисли, че тя командва. Нека говори, а вие тихо и мълчаливо вършете това, което си знаете.

9. Стрелец

Шумна и неуместна, мъдра и проникновена – ви никога няма да я разберете напълно. За да ви се ядоса истински, трябва да сторите нещо наистина лошо. Това обаче рядко се случва. Тя предпочита дами, които са интересни и необикновено, но са склонни да приемат, че синът им може и да не си пада по такива. Заради всичко това ще ви остави да си правите каквото си поискате. Приемете всички нейни нетрадиционни привички и ще осъзнаете, че е очарователна. Най-вече – когато оставяте да ви гледа детето.

10. Козирог

Амбициозната майка Козирог иска най-доброто за отрочето си. Често обаче това, което според нея е най-добро, не е това, което е нужно за сина ѝ. В началото прави впечатление на чаровна, услужлива и грижовна, но зад усмихнатото лице се крият черни помисли. Веднага ще ви осъди, ако не се държите според социалните норми. Обича предвидимите и безопасни хора.

11. Водолей

Непредвидима и ексцентрична, свекървата Водолей цени високите интелект и постижения. Ако имате нужда, тя винаги ще ви помогне да се реализирате. За съжаление думите ѝ често са въздух под налягане. Прекрасна актриса, тя винаги представя себе си в най-добрата светлина само, за да засенчи останалите, включително и вас. Никога не ѝ го казвайте, не я обиждайте и показвайте уважения – за нея е важно да бъде ценена.

12. Риби

Тя винаги вижда само най-доброто у сина си. За щастие ще вижда това и у вас. Силната ѝ интуиция ще ѝ помогне да разкрие и най-слабите ви страни, но никога няма да ги използва срещу вас. Докато не я ядосате, разбра се. С лекота ще ви накара да си признаете и най-личните тайни. За да се разберете, то запазете хладнокръвие, когато се държи ирационално. Показвайте ѝ своето възхищение от добре свършената работа с възпитанието на сина ѝ и тя ще се превърне в една емоционална, щедра и чувствителна баба за децата ви.

автор: Пламена

Източник: sanovnik.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme