Българският Стоунхендж? Единственият на планетата – зарежда и лекува (Виж къде се намира) видео

Българският Стоунхендж е високо енергийно място

Българският Стоунхендж е единствено на планетата. Свързан е с цялостната енергийна решетка на страната. Но и цялата земя, доверяват спецовете. Светилището е известно още с названието Кромлех. Намира се в село Долни Главанак.

Българският Стоунхендж е уникално тракийско светилище

Това е едно от най-древните тракийски култови комплекси у нас. Мястото определено трябва да се посети.

Но трябва да сте настроени положително, съветват спецовете в окултното. В противен случай негативните емоции могат да ви изиграят лоша шега. И да ви манипулират.

Село Долни Главанак се намира в Източните Родопи, малко преди град Маджарово. На това място се пресичат пътищата към Хасково и Харманли.

Там природата е много красива и местото все още не е засегнато от цивилизацията. Девствено, магично, уникално, е общото мнение на хората, които са го посетили.

balgarskia-stounhendg_resized

Тракийският комплекс край селото представлява култово съоръжения от вертикално побити каменни блокове. Заграденото пространство, където са се провеждали ритуалите, са под формата на окръжност.

На юг от този комплекс се намират две по-малки по размер. Там са се провеждали детски погребения, с изгаряне на труповете.

Култовото тракийско светилище датира от VII- VI в. пр. Хр.Светилището е от типа на Стоунхендж в Англия. И е единственото по нашите земи.

Да докоснеш нещо от преди 9000 години е направо невероятно, разказват тези, които са го посетили вече. Кромлексът лекува, подобрява общото здравословно състояние на организма, повишава имунната система.

Тракийското светилище, известно по света като кромлекс е открито в село Долни Главанак през 1998 година.

Българският Стоунхендж е поредното чудо по нашите земи, които доказват едно. Наистина сме невероятна цивилизация, за която има още какво да се разкрива.

автор: Ани Николова

Източник: topactualno.com

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme