Какъв характер притежават хората, родени между 2 зодии

При хората, родени на границата между 2 зодии имат характерен нрав – смесица на зодиите, между които се е родила личността.

Овен – Телец

Тези хора обичат да доминират и да контролират всичко около себе си. Заобикалят се от скъпи вещи и се стремят големите парични печалби.

Телец – Близнаци

В характера на тези хора се съчетават комуникативност, емоционалност, пресметливост и практичност. Те са предприемчиви, но и много чувствителни.

Близнаци – Рак

Това са одухотворени хора, които могат да черпят вдъхновение от всяка ситуация. Чувстват се щастливи, само когато в живота им има романтика и любов.

Рак – Лъв

Хората, родени на тази граница, постоянно търсят себе си. Могат да бъдат много буйни и егоистични, но и много чувствителни и разбрани.

Лъв – Дева

В тези хора съжителстват нуждите от показност и подреденост. Те умеят да гледат трезво на живота, но не им достига упоритост, за да довършат целите си.

Дева – Везни

Тези хора силно се привличат от изкуството. Те са отлични психолози, които се стремят на всяка цена да градят добра репутация.

Везни – Скорпион

Тези хора гледат много критично на живота и на околните. Склонни са дълго да анализират преди да вземат дадено решение. Обичат авантюрите, рисковете и експериментите.

Скорпион – Стрелец

Съчетанието между тези 2 зодии прави личността много потайна, но и много свободолюбива. Те са бунтари и въстават срещу всякакви задължителни норми. Много са буйни и безразсъдни.

Стрелец – Козирог

Тези хора постоянно градят планове за бъдещето и често осъществяват замисленото в реалността. Не търпят пропуските на другите и избягват хора, които ги подценяват.

Козирог – Водолей

Родените на границата на тези знаци постоянно са в конфликт със себе си. Те могат да бъдат големи прагматици, но и големи реформатори. Обичат да живеят в своя собствен свят, но се стремят да се присъединят към колектива.

Водолей – Риби

Тези хора са много възприемчиви и понякога истерични. Увличат се от мистика и натрапват възгледите си на другите.

Риби – Овен

Тези хора са много праволинейни и много лесно могат да се изнервят. Живеят импулсивно и често постигат целите си. Не обичат да споделят подробности от личния си живот.

Източник:  sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme