Рейтинг на съпругите според зодиите

Коя е най‐добрата жена във Вселената? Отговорът е очевиден, но все пак! Нека да видим какво казват звездите за нея. Намерили сме, коя е най‐добрата жена сред зодиите, а и с кои трябва да сте по‐ внимателни!

12‐то място ‐ Скорпион

Изключително красива, безумно атрактивна и много интелигентна е жената Скорпион ‐ Най‐лошата жена в света! В края на краищата, човек, който я взима за жена, се продава в реално робство! Без съмнение, да служи на ценната дама е чест и удоволствие за всеки мъж, но докато привикне със сложния й характер, ще оплешивее, ще получи еректилна дисфункция, и ще се пенсионира.

11‐то място‐Риби

Ожените ли се за Риби, това е като да имате коте, защото толкова са и ползите от нея. Риби ‐ неземни и атрактивни същества! Ако е в добро разположение на духа, може да позволи да я носите на ръце, а по волята на някаква мистериозна причина, представителите на силния пол попадат във фанатична зависимост от тази зодия. И ако някои смелчаци успяват да скъсат отношенията си с Рибата, животът им става безсмислен и пуст.

10‐то място‐Лъв

Най‐смелите се бият с лъвовете. Съпругата Лъв е като скъп прозорец ‐ тя има най‐ красивите накити, най‐добрите коли и всичко най‐най‐най! Всичко зависи от апетита на дивия звяр. Теоретически е възможен развод с хищника, но на практика, след развода всички други жени изглеждат скучни и бледи нейни копия. За съжаление, други Лъвици, за малкото ви останали пари наоколо няма!

9‐то място ‐ Стрелец

Съпруга Сатана! Всичко, което тя иска, е вашата безсмъртна душа! Както казва жената, така и ще бъде, сиреч винаги. Ако сте посмели да не се подчините, ще горите вечно в ада!

8‐мо място‐Близнаци

Най‐опасният вид на жена. Тя знае точно какъв е съпругът й наистина. И няма нищо не можеш да скриеш от нея! Даже не се опитвай! Зоркият й поглед няма да изпусне нищо, така че върни обратно курабийката, и без това си напълнял вече!

7‐мо място ‐ Овен

Много интересен вид жена. Тя е най‐доброто нещо, което може да се случи на един мъж, е убедена самата тя на 100%! Тя ще се бори до последен дъх, но ще превъзпита последния и то в негова полза!

6‐то място ‐ Везни

Умела кулинарка, красива, отлична любовница‐да, това е съпругата Везни. Мечтаната жена, нали? Но само онези дни, когато Нейно Величество е благосклонно да прояви доброта и нежност. Цялото останало свободно време, Везните отделят в скандали, избухвания и безкрайни караници.

5‐то място ‐ Дева

Съпруга Дева ‐ идеалният спътник, най‐добър приятел и колега. Убедена е, че двойката трябва да гледа в една посока, и тя е тази, която точно тя избира. Тя ще носи пагоните в семейството. Формално, тук вие сте водачът, но цялата отговорност поема вълчицата Дева. И ако отговорът на предложението за брак е “Ще помисля” ‐ Бягай, брат!

4‐то място ‐ Телец

Тази дама ще се омъжи за вас, ако сте много забавен и много богат тъпак. Тя няма да отстъпи, докато не ви превърне в успешен човек, макар и цялата радост от вас някъде ще се изпари. Но ако си мислите, че летенето във въображението ви е толкова забавно, защо не опитате с нея!

3‐то място‐Козирог

Идеалният мъж трябва да е мъжът на идеалната жена, всичко е елементарно! При избора на партньор, Козирозите са ръководени от печалбата и ползата, а не от някакъв вид любов. И ако една жена ви е избрала и е Козирог, ще имате късмет до края на дните си.

2‐ро място‐Водолей

Второто място отива при Водолей. Завинаги млади, смеят се, ефирни и деликатни, тези дами са мечтата на всеки човек. Въпреки това, все преследват щастието и да я убедите да се омъжи, не е лесна задача.

1‐во място‐Рак

За Ракът семейството е над всичко! За тази дама е грехота да се оплакваме.Тя е и умна и красива и добра за домашни грижи, и обожава съпруга си. Не сънуваме ли? В края на краищата, семейството‐това е важно. Така че дори не смее да пренебрегва семейните си задължения, и им отдава заслуженото!

 

zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme