„X-File“: Шпионски спътник е открил огромен обект под ледовете на Антарктида

САЩ правят разкопки на мястото на древната структура, пише BIN. Както съобщава Еurореаn Unіоn Тіmеѕ, тревожната новина е изтекла и идва от гигантския континент в южната част на земното кълбо.

През април 2001 г. древната структура или технология, която е лежала затворена под слой от километър и половина твърд антарктически лед е открита от шпионски спътник.

Американските военни веднага са пристигнали и са спрели разпространението на информация. Взели са под контрол водещите медии, които са покрили информацията.

Въпреки премълчаването, съобщения продължават да идват и гласят, че мистериозният проект по разкопките е към своя край. Някои европейски страни официално са протестирали против разкопките, които правят американските военни.

… “Ако това е нещо, което американските военни са построили там, те нарушават международния Антарктически договор“, заяви Никол Фонтен.

… Ако не, това е нещо, което е най-малко на 12 000 години, защото толкова дълго време ледът покрива Антарктика.

Тогава това е най-древното човешко съоръжение в света. Пентагонът трябва да се вслуша в призивите на Конгреса и да публикува всичко, което крие”.  / НЕПОЗНАТО

www.http://bultimes.com

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme